Δροσερή μακαρονοσαλάτα με γιαούρτι και λαχανικά

Δροσερή μακαρονοσαλάτα με γιαούρτι και λαχανικά

Η μακαρονοσαλάτα με γιαούρτι και λαχανικά συνιστά μία εξαιρετική ιδέα

Όσο και αν απολαμβάνουμε τις δημιουργικές στιγμές που περνάμε στην κουζίνα μας, ετοιμάζοντας λαχταριστά πιάτα για εμάς και την υπόλοιπη οικογένεια, το καλοκαίρι είναι μία εποχή που δεν θέλουμε να χάνουμε χρόνο πάνω από τις κατσαρόλες και τον νεροχύτη. Ο καιρός είναι «σύμμαχός» μας και θέλουμε να τον αξιοποιούμε πραγματοποιώντας βόλτες στην πόλη, απολαμβάνοντας όμορφες δραστηριότητες με τα παιδιά μας και αφιερώνοντας χρόνο στην προσωπική μας ξεκούραση.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα ήταν ψέμα να μην παραδεχθούμε πως η διατροφή μας είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί ιδιαίτερα, ανεξάρτητα από την εποχή. Συνεπώς, ακόμη και αν τους θερινούς μήνες προτιμούμε να μην αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία ενός πιάτου, δεν παύουμε να θέλουμε να ακολουθούμε μια ανάλαφρη και ισορροπημένη διατροφή.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, αυτό που χρειαζόμαστε την περίοδο που διανύουμε, είναι εύκολες, γευστικές και γρήγορες συνταγές, η προετοιμασία των οποίων δεν απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο. Μία από αυτές τις συνταγές είναι και η δροσερή μακαρονοσαλάτα με γιαούρτι και λαχανικά, ένα ελαφρύ και θρεπτικό πιάτο, το οποίο είναι ιδανικό για το διάλειμμα στο γραφείο, το μεσημεριανό της οικογένειας αλλά και το βραδινό μας γεύμα.

Δες τη συνταγή στο epithimies.gr