Μπάλες μοτσαρέλας με πέστο και παρμεζάνα

Μπάλες μοτσαρέλας με πέστο και παρμεζάνα

Με μόνο τρία απλά υλικά μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο ορεκτικό και να το σερβίρετε με κάποια κράκερς ή ψωμάκια για να πείσετε πως είστε μια γκουρμέ νοικοκυρά παρότι σας έχει πάρει μόνο δέκα λεπτά να το παρασκευάσετε.

Υλικά
1/2 κούπα πέστο
150 γραμμάρια φρέσκια μοτσαρέλα σε μπάλες
1/4 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς
2. Βάλτε τη φρέσκια μοτσαρέλα σε ένα ταψί στο φούρνο για 5 περίπου μέχρι το τυρί να αρχίζει να λιώνει.
3. Ρίξτε το πέστο πάνω από τις μπάλες που έχουν σχεδόν λιώσει και προσθέστε την παρμεζάνα από πάνω. Το ορεκτικό σας είναι έτοιμο.