Άκης Πετρετζίκης: Pithivier με κουνέλι και θυμάρι

Μια συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου!

Τα εορταστικά τραπέζια... έχουν δρόμο ακόμα μπροστά τους! Γι' αυτό αν τις επόμενες μέρες έχεις καλέσει σπίτι σου φίλους και αγαπημένους συγγενείς, φτιάξε Pithivier με κουνέλι και θυμάρι του Άκη Πετρετζίκη.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής: 

350-400 γρ. κουνέλι, χωρίς κόκαλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 εκ.

ελαιόλαδο, λίγο
αλάτι
πιπέρι
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. θυμάρι, ξερό
3 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
240 γρ. γάλα
200-250 γρ. mix τυριών, που λιώνουν
80 γρ. καλαμπόκι
3 κρόκους, ο ένας για άλειμμα
1 κ.γ. μουστάρδα, αγγλική

850 γρ. φύλλα σφολιάτας

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ