Κοτόπουλο με τραγανή κρούστα κρεμμυδιών

Κοτόπουλο με τραγανή κρούστα κρεμμυδιών

Δώστε μια λίγο πικάντικη γεύση στο κοτόπουλο σας γρήγορα και εύκολα και δοκιμάστε αυτή τη συνταγή με κρεμμύδι που θα σας ξετρελάνει. Μπορείτε να τη συνοδέψετε με πουρέ λαχανικών, μαύρο ρύζι ή πράσινη σαλάτα.

Υλικά
4 κομμάτια στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα και κόκκαλα
1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
2. Αναμείξτε το μέλι, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το λεμόνι και αλατοπίπερο (κατά προτίμηση) και ανακατέψτε πολύ καλά -η μέλι-μουστάρδα sauce σας είναι έτοιμη και μπορείτε να τη φυλάξετε στο ψυγείο για περίπου 5 ημέρες.
3. Βουτήξτε τα στήθη στη sauce και μετά στα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φροντίζοντας να δημιουργηθεί μια σχεδόν ομοιόμορφη στρώση κρεμμυδιού γύρω τους.
4. Τοποθετήστε τα σε ένα αλουμινόχαρτο και ψήστε τα για περίπου 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.