Μαλακά μπισκοτάκια με cranberries

Μαλακά μπισκοτάκια με cranberries

Μια ευχάριστη αλλαγή στη κλασική συνταγή των μπισκότων με κομματάκια σοκολάτας που θα βάλει λίγη ποικιλία στη ζωή σας και πολλή νοστιμιά. Εύκολα και λαχταριστά μπισκότα με κομματάκια cranberry που θα λατρέψετε.

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
¼ κουταλάκι του γλυκού σόδα
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¾ κούπας βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 μεγάλο αυγό
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ κούπα αποξηραμένα cranberries
½ κούπα ψηφίδες σοκολάτας

Εκτέλεση
1.Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν, τη σόδα και το αλάτι.
2.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ το βούτυρο και την άχνη. Προσθέτετε το αυγό και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
3.Με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέτετε σταδιακά το μείγμα του αλευριού και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν.
4.Προσθέτετε τα cranberries και τη σοκολάτα.
5.Με ένα κουτάλι, μοιράζετε δόσεις του μείγματος σε ένα ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
6.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 με 12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αφήστε τα 5 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρετε.