Άκης Πετρετζίκης: Μεσογειακή πίτα με λαχανικά, φέτα και μυρωδικά

Άκης Πετρετζίκης: Μεσογειακή πίτα με λαχανικά, φέτα και μυρωδικά

Η γεύση της θα σε ξετρελάνει. 

Υλικά: Για το φύλλο
300 γρ. αλεύρι σκληρό
100 γρ. καλαμποκάλευρο
10 γρ. αλάτι
40 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. νερό
Για τη γέμιση
3 πιπεριές πράσινες
3 πιπεριές κόκκινες
1 μελιτζάνα
2 κρεμμύδια
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
4 ντομάτες, τριμμένες
200 γρ. ρύζι καρολίνα
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κύβο κότας
1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 ματσάκι δυόσμο, ψιιλοκομμένο
100 γρ. τυρί κρέμα
1 αυγό, μεσαίο
500 γρ. φέτα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Για τη σύνθεση
70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
120 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com