Μεσογειακό ντιπ με φέτα σε 3 απλά βήματα

Μεσογειακό ντιπ με φέτα σε 3 απλά βήματα

Αν βαριέστε να μαγειρέψετε και δεν πεινάτε και τόσο για ένα πλήρες γεύμα, κεράστε τον εαυτό σας ένα δροσερό, υγιεινό και πεντανόστιμο ντιπ συνοδευόμενο από παξιμάδια, κριθαροκουλούρες ή ότι άλλο επιθυμείτε, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά με τα πιο αγνά υλικά. Επίσης, είναι εξαιρετικό συνοδευτικό όταν οργανώνετε τραπέζια στο σπίτι σας.

Υλικά
430γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο
¼ κούπας κρεμμύδι κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο στη πρέσα
¼ κούπας κομμένο μαϊντανό ή βασιλικό
2 κουταλιές του γλυκού πάπρικα
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος χυμός λεμονιού
½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι
¼ κούπας ελαιόλαδο
2 κούπες φέτα

Εκτέλεση
1.Βάζετε στο multi όλα μαζί τα υλικά εκτός από τη φέτα και τα χτυπάτε για λίγο.
2.Προσθέτετε τη φέτα και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη πάστα.
3.Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρετε με κρακεράκια, κριτσίνια, παξιμάδια, ψημένες φέτες ψωμιού, πίτες ή ότι άλλο θέλετε.