To sandwich της Bella Hadid με γαλοπούλα και σαλάμι είναι το τέλειο σνακ για κάθε ώρα

To sandwich της Bella Hadid με γαλοπούλα και σαλάμι είναι το τέλειο σνακ για κάθε ώρα

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε τη συνταγή του αγαπημένου της sandwhich και αξίζει να την δοκιμάσεις.

Η Bella Hadid είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς της. Το 26χρονο top model διαθέτει εκρηκτικές αναλογίες οι οποίες είναι αποτέλεσμα της υγιεινής διατροφής και άσκησης που ακολουθεί σε καθημερινή βάση.

Πριν λίγες ημέρες η Bella δημοσίευσε ένα video sto Τiktok όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει το πικνικ με την κολλητή της. Το λαμπερό μοντέλο μας έδειξε πώς τρώει ένα λαχταριστό sandwhich το οποίο φτιάχνει η ίδια με μερικά απλά υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας.

To video της Hadid έγινε viral και αρκετοί ήταν οι χρήστες της πλατφόρμας που έσπευσαν να ζητήσουν τη συνταγή για το συγκεκριμένο sandwhich. Εμείς βρήκαμε τι ακριβώς θα χρειαστείς για να το φτιάξεις γι' αυτό συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

https://www.instagram.com/p/CkeBjEqPEBm

Η συνταγή για το απολαυστικό sandwhich της Bella Hadid

Υλικά: ψωμί (της αρεσκείας σου), στήθος γαλοπούλας σε φέτες, σαλάμι, τυρί provolone, κόκκινο κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, ένα λεμόνι, πιπεριές pepperoncini, ελαιόλαδο

Για την σως: μπαλσάμικο, μουστάρδα Dijon, μαγιονέζα, ξύδι από κόκκινο κρασί, αποξηραμένο βασιλικό, αποξηραμένη ρίγανη και νιφάδες τσίλι

Eκτέλεση: Ξεκίνησε να φτιάχνεις την σως βινεγκρέτ. Σε ένα μπολ ανακάτεψε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι του γλυκού βαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι, μια πρέζα αποξηραμένο βασιλικό, αποξηραμένη ρίγανη και νιφάδες τσίλι.

Σε άλλο μπολάκι ρίξε 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Dijon και μια γενναιόδωρη πρέζα αποξηραμένου βασιλικού. Κόψε λίγο μαρούλι και μισό κρεμμύδι. Ρίξε τα λαχανικά σε ένα μπολ και πρόσθεσε τη σως βινεγκρέτ μαζί με λίγο χυμό λεμονιού.

Πάρε μια μπαγκέτα και άνοιξέ την στη μέση. Πρόσθεσε τις πιπεριές. Βάλε μια γενναία ποσότητα από την σαλάτα. Άλειψε το ψωμί με την σως από μαγιονέζα. Πρόσθεσε 2-3 φέτες γαλοπούλα. Από την άλλη πλευρά της μπαγκέτας βάλε 3-4 φέτες σαλάμι. Πρόσθεσε 2 φέτες τυρί και λεπτές φέτες ντομάτας. Κόψε στην μέση το sandwhich και απόλαυσε!

Πηγή κεντρικής: buzzfeed.com