Η μυστική συνταγή της Chrissy Τeigen για τα πιο νόστιμα αυγά scramble

Η μυστική συνταγή της Chrissy Τeigen για τα πιο νόστιμα αυγά scramble

Αν έχεις μερικά αυγά στο ψυγείο, αξίζει να τη δοκιμάσεις.

Η Chrissy Teigen είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς της η οποία τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει στο έπακρο την οικογενειακή ζωή και την μητρότητα. Η 36χρονη έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Μια από τις πιο viral συνταγές του δημοφιλούς μοντέλου είναι τα scrambled eggs, τα οποία μπορείς εύκολα να φτιάξεις στο σπίτι για ένα γρήγορο πρωινό ή βραδινό γεύμα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και το αποτέλεσμα θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι ο χρόνος μαγειρέματος, στον οποίο η Teigen δίνει μεγάλη έμφαση. Το μοντέλο ψήνει τα αυγά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και τα ανακατεύει συνεχώς για να αποκτήσουν πλούσια, κρεμώδη υφή.

Η συνταγή της Chrissy Teigen για τα πιο νόστιμα scrambled eggs

Yλικά: 75 γρ. κρέμα γάλακτος
4 αυγά
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
1/2 ματσάκι σχοινόπρασο

Για το σερβίρισμα
ψωμί, brioche
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεσαίο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι ή ένα σύρμα χειρός. Όταν πάρει μια βράση η κρέμα, ρίχνουμε τα αβγά μέσα στο τηγάνι, και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ή μαρίζ για τα επόμενα 2 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά το μείγμα.

Προσέχουμε να μην παραψήσουμε τα αυγά. Θέλουμε να μοιάζουν λίγο άψητα όταν τα αποσύρουμε από τη φωτιά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Μοιράζουμε τα scrambled eggs πάνω σε φρυγανισμένα brioche και απολαμβάνουμε.

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών: 3 μακαρονάδες που θα απολαύσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Πηγή κεντρικής: pexels.com