Bake your evening με τις κολλητές σου και τις πιο σοκολατένιες στιγμές!

Bake your evening με τις κολλητές σου και τις πιο σοκολατένιες στιγμές!
Just Baked Chocolate Muffins In Bakeware

Τι και αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου; Με το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας της ΓΙΩΤΗΣ, αρκούν δύο βήματα, για να δοκιμάσεις τα γεμιστά muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα. 

Οι σύντομες αλλά πολύτιμες στιγμές που μοιράζεσαι με τις κολλητές σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι για εσένα «ανάσες» ελευθερίας από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ακριβώς για αυτό, ακόμη και τις μέρες που το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο, ξεκλέβεις λίγο χρόνο, για να απολαύσεις τη συντροφιά τους και να κάνετε ατελείωτο chit-chat.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να απολαμβάνεις περισσότερο τις καθιερωμένες, απογευματινές συναντήσεις σας, ειδικότερα όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου; Κι όμως, μπορείς σε ελάχιστο χρόνο, τόσο όσο να πεις «1, 2, bake», να δημιουργήσεις ένα σοκολατένιο, λαχταριστό γλυκό, το οποίο θα συνοδεύει μοναδικά τον καφέ, το τσάι ή τα σπιτικά ροφήματα που σας αρέσουν.

Τι και αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου; Με το 1.2.Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας της ΓΙΩΤΗΣ, αρκούν δύο βήματα, για να δοκιμάσεις τα γεμιστά muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα, δηλαδή ένα homemade γλυκό, που υπόσχεται να σας χαρίσει τα απολαυστικά ladies only απογεύματα, που πραγματικά σας αξίζουν.

1676967395893-623120821-image003.jpg

Πώς θα ετοιμάσεις τα πιο εύκολα muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί πραγματικά να «απογειώσει» στο λεπτό τη διάθεσή σου, αυτό είναι μία απρόσμενη σπιτική συνάντηση με τις κολλητές σου. Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο, αρκεί να θέλετε να μοιραστείτε την ίδια απόλαυση.

Μην παραλείψεις, λοιπόν, να εμπλουτίσεις τη συνάντησή σας με μία πιατέλα με muffins σοκολάτας με φιστικοβούτυρο και μπανάνα. Για να τα ετοιμάσεις, θα χρειαστείς στον πάγκο της κουζίνας σου τα παρακάτω υλικά:

  • 1 κουτί 1.2.Βake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας
  • 1 αβγό
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 50 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 150 γρ. μπανάνα
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ

Ρίχνεις το αυγό, το λάδι, το φιστικοβούτυρο και το νερό σε ένα μπολ και ανακατεύεις καλά. Στη συνέχεια, προσθέτεις το 1·2·Βake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας, την κουβερτούρα σε σταγόνες, που περιέχονται στο κουτί και τη μπανάνα ψιλοκομμένη. Tοποθετείς ένα κομμάτι μπανάνα στο κέντρο του muffin. Γεμίζεις 12 φορμάκια για muffins και ψήνεις στους 180°C, για περίπου 20 λεπτά. Λιώνεις την Κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και γαρνίρεις.

1676967421684-537519127-image005.jpg

Να είσαι σίγουρη πως η τέλεια, αφράτη υφή και η αξεπέραστη γεύση των muffins, θα ξετρελάνει τις φίλες σου!

Αν έχεις τα κατάλληλα συστατικά στα ντουλάπια της κουζίνας σου, δεν χρειάζεται να σε αγχώνει το ενδεχόμενο μίας απρόσμενης, σπιτικής συνάντησης με τις κολλητές σου. Διότι το 1.2.Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας είναι ένας «σύμμαχος» για όποτε τον θες, για ό,τι κι αν τον θες, αλλά ειδικότερα όταν ψάχνεις μία αφορμή για να έρθεις πιο κοντά με τις φίλες σου, μέσω της μοναδικής απόλαυσης που σας προσφέρουν οι πιο σοκολατένιες συνταγές!

Αν εκτός από σοκολατένια muffins, θέλεις να φτιάξεις πίτσα ελληνική, λαχταριστά brownies και pancakes, χωρίς να γίνει η κουζίνα σου… βομβαρδισμένο τοπίο, κάνε «κλικ» και ανακάλυψε πώς με μόλις δύο βήματα, θα ετοιμάσεις τα πιο απολαυστικά, σπιτικά παρασκευάσματα!