Bake your Sunday με σπιτικά pancakes και βάφλες από τα χεράκια σου!

Bake your Sunday με σπιτικά pancakes και βάφλες από τα χεράκια σου!

Για να ετοιμάσεις ένα πλούσιο brunch με pancakes, βάφλες και πρωτότυπα toppings, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes και Βάφλες.

Οι βροχερές ή συννεφιασμένες Κυριακές που σε βρίσκουν στο σπίτι, επιβάλλουν ατελείωτο χουχούλιασμα στον καναπέ, binge watching, τη συντροφιά του αγαπημένου σου βιβλίου και ένα σπιτικό brunch, φτιαγμένο από τα χεράκια σου.

Διότι ένα λαχταριστό γεύμα που περιλαμβάνει τις αγαπημένες σου αλμυρές και γλυκές γεύσεις, είναι ένας απολαυστικός τρόπος για να γίνει λίγο πιο απολαυστική η Κυριακή σου!

Για να ετοιμάσεις ένα πλούσιο brunch με pancakes, βάφλες και πρωτότυπα toppings, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι το 1.2.Bake! Μίγμα για Pancakes και Βάφλες, δηλαδή τον γευστικό «σύμμαχό» σου για όλες εκείνες τις φορές που θέλεις να… bake your Sunday επειγόντως!

1676968432991-412514280-image003.jpg

Τα δύο απλά βήματα για να ετοιμάσεις τα πιο λαχταριστά και αφράτα pancakes

Όταν έχεις συνηθίσει να τρως στα καλύτερα και πιο ψαγμένα brunchάδικα της πόλης, είναι κάπως δύσκολο να αρκεστείς με κάτι λιγότερο πέρα από το καλύτερο. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, πώς θα καταφέρεις να δημιουργήσεις αυτό το καλύτερο για τον εαυτό σου, με τα χεράκια σου, όταν δεν έχεις και την καλύτερη σχέση με την κουζίνα;

Κι όμως, η απάντηση είναι απλή, γρήγορη και σου τη δίνει η ΓΙΩΤΗΣ με το 1.2.Bake! Μίγμα για Pancakes και Βάφλες, δηλαδή την απόλυτη βάση για να ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα, τα πιο αφράτα pancakes στην κουζίνα σου. Ακόμη και αν δεν έχεις τη διάθεση για μαγειρικούς πειραματισμούς ή είσαι αρχάρια, αλλά λαχταράς γλυκά pancakes με μέλι, φρούτα και ξηρούς καρπούς, μέχρι να πεις «1, 2, bake», θα είναι έτοιμα.

Για να ετοιμάσεις σπιτικά pancakes, θα χρειαστείς στον πάγκο της κουζίνας σου τα εξής υλικά:

  • 1 κουτί 1.2.Bake! Μίγμα για Pancakes και Βάφλες
  • 2 αβγά
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 75 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη, λιωμένη
  • 200 γρ. καρύδια
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
  • 50 γρ. κανέλα, τριμμένη

Προετοιμάζεις το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Όπως είναι ζεστά τα pancakes, τα χωρίζεις σε τριάδες βάζοντας το ένα επάνω στο άλλο. Σπάς με τα χέρια σας τα καρύδια και τα ρίχνετε επάνω στα pancakes προσθέτοντας και αρκετό μέλι, κανέλα και άχνη ζάχαρη για περισσότερο γεύση.

Εναλλακτικά, αν διαθέτεις το ειδικό μηχάνημα για βάφλες, θα ρίξεις προσεκτικά την ιδανική ποσότητα μίγματος στις εσοχές και θα περιμένεις όσο χρειάζεται, μέχρι να ψηθούν καλά οι βάφλες.

Μπορείς να γαρνίρεις pancakes ή τις βάφλες σου με ό,τι topping επιθυμείς. Εμείς επιλέξαμε για τη συγκεκριμένη συνταγή κάτι νόστιμο και θρεπτικό!

1676990755951-766549471-2.jpg

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι, για να χαρίσεις ένα ανατρεπτικό, γευστικό twist στις Κυριακές σου, είναι το 1.2.Bake! Μίγμα για Pancakes και Βάφλες, δηλαδή τον «σύμμαχό» σου για σπιτικά, bake your Sunday brunch, είτε είσαι μόνη, είτε με την καλύτερη παρέα.

Μήπως η πανεύκολη 1.2.Bake! συνταγή για pancakes σε «έψησε» να τολμήσεις κι άλλους μαγειρικούς πειραματισμούς στην κουζίνα σου; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την πίτσα ελληνική, τα σοκολατένια muffins με γέμιση και τα σπιτικά brownies, με 1.2.Bake!