Η pop corn salad είναι η νέα μανία του Τικ Τοκ

Η pop corn salad είναι η νέα μανία του Τικ Τοκ

Από τότε που το Tik Tok μπήκε στη ζωή μας, έχουμε δοκιμάσει πολλές συνταγές. Αυτή η σαλάτα ποπ κορν που δεν είναι σαλάτα ακριβώς, δεν την λες ό,τι πιο υγιεινό αλλά έχει γίνει viral ήδη στο Tik Tok.

Τη στιγμή που εσύ κι εγώ, παλεύουμε να χάσουμε τα κιλά που πήραμε το Πάσχα και ψάχνουμε υγιεινά σνακ και μόνο για να χτίσουμε το bikini body του καλοκαιριού, χτυπάει ξανά το Tik Tok με μια σαλάτα αναπάντεχα viral και εξίσου ανθυγιεινή.

Τα κάναμε σαλάτα

Η pop corn salad είναι ιδανική για μαραθώνιο στο Netflix, ιδανική για βραδιές σινεμά και μπλέκει το αλμυρό με το γλυκό, με τρόπο τέτοιο που το καραμελωμένο ποπ κορν θα μοιάζει παλιακό. Η viral σαλάτα, μπλέκει το ποπ κορν που χωρίς βούτυρο και αλάτι αποτελεί ένα ιδανικό σνακ, με τα αγαπημένα σοκολατάκια και χαζαρωτά, σε έναν τραγανό συνδυασμό που έχουν δοκιμάσει άπειροι χρήστες του Τικ Τοκ.

Από τις 28 Μαρτίου ως σήμερα, το #popcornsalad έχει πάνω από 6 εκατομμύρια views και το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα αγαπημένα σου σοκολατένια κουφετάκια, ποπ κορν που καλύτερα να φτιάξεις μόνη σου και μπόλικο ανακάτεμα, για να δικαιολογήσουμε και τον όρο σαλάτα! Αν πάλι θέλεις να αυξήσεις το αλμυρό στοιχείο, μπορείς να μπλέξεις πατατάκια στη σαλάτα, καλαμπόκι φρέσκο και ξηρούς καρπούς.

Αν πάλι θέλεις μια πιο light εκδοχή- light στα μέτρα του δυνατού, μπλέξε ποπ κορν από τα χεράκια σου με σταγόνες μαύρης σοκολάτας για να περιορίσεις τον θερμιδικό πανικό.

To pop corn το τραγανό, το ωραίο!

Υπάρχει ένας τρόπος για να πετύχεις εκείνο το ποπ κορν που και τραγανό είναι αλλά και λιώνει στο στόμα και δεν χρειάζεται να επενδύσεις στο βούτυρο για να το πετύχεις.

Το μυστικό λοιπόν είναι διπλό και έχει να κάνει με το λάδι που θα επιλέξεις και με την αναλογία λαδιού και σπόρων καλαμποκιού.

Το μυστικό έδωσε η Ms. Koslow, η σεφ και ιδιοκτήτρια του Swirl στο Los Angeles, το οποίο φτιάχνει το πιο νόστιμο πρωινό και brunch.

Η Koslow προτείνει την χρήση του βρώσιμου σταφυλέλαιου το οποίο αφήνει μια καπνιστή επίγευση και χαρίζει στο ποπκορν τραγανή υφή.

Αν θέλεις μπορείς να μοιράσεις την ποσότητα λαδιού σε μισή σταφυλέλαιου και μισή καλαμποκέλαιου ή ηλιέλαιου που θα κάνει την ίδια δουλειά. Αν πάλι λαχταράς την βουτυρένια γεύση και δεν φοβάσαι τις θερμίδες, μοίρασε την ποσότητα ανάμεσα σε σταφυλέλαιο και βούτυρο.

Πάμε τώρα στην χρυσή τομή ανάμεσα σε λάδι και σπόρους καλαμποκιού.

Εδώ η αναλογία έχει ως εξής:

½ της κούπας λάδι

1/3 κούπας σπόρους καλαμποκιού.

Προσοχή: Ρίχνουμε το λάδι και 3 σπόρους και περιμένουμε να σκάσουν. Μόλις αυτό συμβεί βάζουμε και τους υπόλοιπους σπόρους στην κατσαρόλα.

Το μυστικό για το τέλειο popcorn είναι ένα και δεν το φαντάζεσαι (video)