Μπουγάτσα με σοκολάτα και μπανάνα από τη Νίκη Μερκούρη

Μπουγάτσα με σοκολάτα και μπανάνα από τη Νίκη Μερκούρη

Ένα εύκολο και γευστικό για όλες τις αναγνώστριες είναι μία παραλλαγή της κλασικής μπουγάτσας. Δοκιμάστε τη άφοβα.

Υλικά
500 γρ. φύλλο κρούστας
1 ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. φυτική μαργαρίνη
1 αβγό
3 μπανάνες τριμμένες
125 γρ. κουβερτούρα
1 φλιτζάνι κρέμα με χαμηλά λιπαρά

Εκτέλεση
1. Παίρνουμε ταψί και στρώνουμε τα φύλλα ζαρωμένα.
2. Διαλύουμε το ζαχαρούχο γάλα με λίγο νερό.
3. Χτυπάμε το αβγό.
4. Λιώνουμε τη μαργαρίνη.
5. Ανακατεύομε όλα τα υλικά μαζί με τις μπανάνες και τα ρίχνουμε πάνω από τα φύλλα.
6. Ψήνουμε για 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς.
7. Λιώνουμε την κρέμα μαζί με τη σοκολάτα και περιχύνουμε το γλυκό μας όταν σερβίρουμε τη μπουγάτσα μας.