Το egg toast στο air fryer είναι το πιο απλό και νόστιμο πρωινό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το egg toast στο air fryer είναι το πιο απλό και νόστιμο πρωινό

Το viral τοστ με αυγό του TikTok που αξίζει να δοκιμάσεις.

Το πρωινό ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο μου γεύμα και δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς να φάω έστω ένα μικρό σνακ.

Η αλήθεια είναι πως καθημερινά ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος, γι' αυτό αποφάσισα πρόσφατα να επενδύσω σε μια φριτέζα αέρος (air fryer), η οποία έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα σε πλατφόρμες όπως το TikTok.

Ειλικρινά, το air fryer αποτελεί πλέον την πιο χρήσιμη προσθήκη στην κουζίνα μου αφού μου επιτρέπει να φτιάχνω γευστικά σνακ αλλά και κανονικά γεύματα, σε λίγα μόλις λεπτά, χωρίς τη χρήση λαδιού.

Πώς θα κάνεις το viral τοστ με αυγό στο air fryer

Οι συνταγές που μπορεί να εκτελέσει μια φριτέζα αέρος είναι αμέτρητες ωστόσο σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου μία από τις αγαπημένες μου, το air fryer egg toast, δηλαδή τοστ με αυγό.

Νόστιμο, πλούσιο σε πρωτεΐνη και χαμηλό σε θερμίδες, το egg toast αρκεί για να νιώθεις πλήρης τις πρώτες ώρες στο γραφείο.

Πώς θα το φτιάξεις: Πάρε δύο φέτες του τοστ (της αρεσκείας σου) και τοποθέτησέ τες στον κάδο του air fryer. Με ένα ποτήρι πάτησέ τες με τον πάτο του ποτηριού. Σπάσε ένα αυγό και ρίξε το πάνω στις φέτες του ψωμιού. Πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι, τριμμένο τυρί και ό,τι άλλο σου αρέσει. Ψήσε στο air fryer για 8-10 λεπτά, αναλόγως με τα watt της συσκευής σου.

Μπορείς να σερβίρεις με κομμένο αβοκάντο, ελάχιστο μπούκοβο ή σπαράγγια.

Ούτε ομελέτα, ούτε τοστ! Το viral σάντουιτς των 5 λεπτών και πώς θα το φτιάξεις

Στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετές παραλλαγές που αξίζει να δοκιμάσεις, διαφορετικά μπορείς να αυτοσχεδιάσεις, προσθέτοντας τα υλικά της αρεσκείας σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα φτιάξεις το πιο εύκολο, θρεπτικό πρωινό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Στο video που ακολουθεί θα σου λυθεί κάθε απορία.

Πηγή κεντρικής: lavenderandlovage