
Αν μετά από ένα δείπνο θέλετε να εντυπωσιάσετε με ένα γλύκισμα που δε θα φέρει πολλές θερμίδες, δοκιμάστε να σερβίρετε σαμπάνια με τον παρακάτω τρόπο.
Υλικά
Σορμπέ βατόμουρου
σμέουρα ή βατόμουρα
Σαμπάνια καλής ποιότητας
Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε σε ποτήρια μαρτίνι ή παγωτού από μια μικρή μπάλα σορμπέ.
2. Γαρνίρετε με τα φρέσκα φρούτα, αργά και προσεκτικά περιχύστε με σαμπάνια (προσοχή αφρίζει) και σερβίρετε αμέσως.
Bloggers
01
10