Άκης Πετρετζίκης: Εκμέκ με τσουρέκι και κρέμα γιαουρτιού
QUEEN
Αξιοποιήστε το τσουρέκι που σας έχει περισσέψει για να φτιάξετε ένα πεντανόστιμο σιροπιαστό εκμέκ με βάση από τσουρέκι και επικάλυψη από μια αέρινη κρέμα γιαουρτιού.
Για το σιρόπι
250 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
200 γρ. νερό
1 στικ κανέλας
φλούδες πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. γλυκόζη
Για τη βάση
200 γρ. τσουρέκι
Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com
Bloggers
01
10
