Άκης Πετρετζίκης: Μελιτζανοκεφτέδες
.jpg?t=O6FKoU5YeleM7_dLKCGrqA)
Φτιάξτε τους πιο νόστιμους και αφράτους μελιτζανοκεφτέδες!
Το απόλυτο μαμαδίστικο ορεκτικό της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που θα λατρέψετε!
Συστατικά
500 γρ. μελιτζάνες, περίπου
2500 γρ. πατάτες, βρασμένες
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 αυγό, μεσαίο
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
1 κ.σ. άνηθο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
200 γρ. φέτα
100 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., + 200 γρ. έξτρα για το ταψί (προαιρετικά)
1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com
Bloggers
01
10