Άκης Πετρετζίκης: Μελιτζανοκεφτέδες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Άκης Πετρετζίκης: Μελιτζανοκεφτέδες

Φτιάξτε τους πιο νόστιμους και αφράτους μελιτζανοκεφτέδες!

Το απόλυτο μαμαδίστικο ορεκτικό της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που θα λατρέψετε!

Συστατικά

500 γρ. μελιτζάνες, περίπου

2500 γρ. πατάτες, βρασμένες

5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

1 αυγό, μεσαίο

1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

1 κ.σ. άνηθο, φρέσκο, ψιλοκομμένο

200 γρ. φέτα

100 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., + 200 γρ. έξτρα για το ταψί (προαιρετικά)

1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

αλάτι

πιπέρι

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com