Άκης Πετρετζίκης: Σουβλάκια θαλασσινών
QUEEN
Συνοδέψτε με ανάμεικτο ρύζι και σαλάτα με μωβ λάχανο για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα!
Συνδυάστε με τον καλύτερο τρόπο το χταπόδι, τις γαρίδες και το καλαμάρι φτιάχνοντας ένα πεντανόστιμο και εύκολο σουβλάκι θαλασσινών!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Για το ρύζι
250 γρ. άγριο ρύζι, ανάμεικτο
750 γρ. νερό
½ λεμόνι
5 κλ. θυμάρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σαλάτα με λάχανο
½ λάχανο, μωβ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι
χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
1 κ.γ. σουσάμι, καβουρδισμένο
αλάτι
πιπέρι
Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com
Bloggers
01
10
