Άκης Πετρετζίκης: Σουβλάκια θαλασσινών

Άκης Πετρετζίκης: Σουβλάκια θαλασσινών

 Συνοδέψτε με ανάμεικτο ρύζι και σαλάτα με μωβ λάχανο για ένα πιο ολοκληρωμένο γεύμα!

Συνδυάστε με τον καλύτερο τρόπο το χταπόδι, τις γαρίδες και το καλαμάρι φτιάχνοντας ένα πεντανόστιμο και εύκολο σουβλάκι θαλασσινών!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για το ρύζι

250 γρ. άγριο ρύζι, ανάμεικτο

750 γρ. νερό

½ λεμόνι

5 κλ. θυμάρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Για τη σαλάτα με λάχανο

½ λάχανο, μωβ

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

3 κ.σ. ελαιόλαδο

ξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι

χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι

1 κ.γ. σουσάμι, καβουρδισμένο

αλάτι

πιπέρι

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com