Πανεύκολα και μυρωδάτα μπισκοτάκια κανέλας

Πανεύκολα και μυρωδάτα μπισκοτάκια κανέλας

Το καλύτερο γλύκισμα για μια μουντή μέρα όπως σήμερα.

Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα μπισκότα και γεμίστε την κουζίνα σας με άρωμα κανέλας. Συνοδεύστε τα με μια μεγάλη κούπα αχνιστή σοκολάτα ή τσάι και απολαύστε την συννεφιασμένη Κυριακή με τον πιο νόστιμο τρόπο.

Υλικά
150γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150γρ. απλό αλεύρι
2 κ.γ. κανέλα
125γρ. βούτυρο
100γρ. ζάχαρη
1 χτυπημένο αυγό

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 160C.
2. Κοσκινίστε τα αλεύρια και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ.
3. Σε ένα ξεχωριστό μπολ αναμείξτε το βούτυρο και τη ζάχαρη μίγμα μέχρι να γίνει ένα ομαλό μείγμα και προσθέστε το αυγό ανακατεύοντας καλά καλά.
4. Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά και το μείγμα του βουτύρου καλά και μετά απλώστε τη ζύμη σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι να γίνει λεία πάχους 5 χιλιοστών.
5. Κόψτε τη ζύμη σε σχήματα και τοποθετήστε τα cookies σε ένα λαδωμένο ταψι.
6. Ψήστε για περίπου 10 με 15 λεπτά μέχρι να γίνουν χρυσαφένια και αφήστε τα να κρυώσουν και να σκληρύνουν.