Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα από κεράσια

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα από κεράσια

Ένας πολύ ωραίος συνδυασμός είναι όταν συνδυάζετε κρέας με φρούτα. Το ζουμερό κρέας με την γλυκόξινη γεύση που έχουν τα φρούτα όταν μαγειρεύονται κάνουν την τέλεια πανδαισία γεύσεων και φαίνονται τόσο εντυπωσιακά στο πιάτο που οι καλεσμένοι σας θα μείνουν άκρως ικανοποιημένοι.

Υλικά (Για 2 άτομα)
2 χοιρινά φιλέτα
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
¼ κουτ. γλυκού πιπέρι
½ κούπας χυμό κράμπερυ
1 κουτ. γλυκού καυτερή μουστάρδα
Ελαιόλαδο
½ κούπα κατεψυγμένα κεράσια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση

Εκτέλεση
1. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα σας. Βάλτε πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολητικό τηγάνι και βάλτε το να κάψει σε μέτρια φωτιά.

2. Βάλτε τα φιλέτα σας στο τηγάνι και αφήστε τα να γίνουν για 8-10 λεπτά μέχρι να ψηθούν έξω ,να πάρουν χρώμα και να μείνουν οι χυμοί στο εσωτερικό τους. Φροντίστε να τα γυρίσετε μία φορά ενώ τα ψήνετε.

3.Σε ένα μικρό μπολ βάλτε μαζί τον χυμό κράμπερυ, τη μουστάρδα και τα κεράσια. Τα ανακατεύετε και τα βάζετε στο τηγάνι με τα φιλέτα. Τα ανακατεύετε και τα αφήνετε να γίνουν για 2-3 λεπτά όλα τα υλικά μαζί.