Λαχταριστό και πανεύκολο σουφλέ με noodles, τόνο και… πατατάκια!

Λαχταριστό και πανεύκολο σουφλέ με noodles, τόνο και… πατατάκια!

Μια λιχουδιά για όλους.

Τα πατατάκια δεν είναι μόνο για να τσιμπάμε όσο βλέπουμε ταινίες. Αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορούν να προσθέσουν απίστευτη νοστιμιά στα πιο αναπάντεχα πιάτα. Αυτό το σουφλέ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και, πιστέψτε μας, δεν θα αφήσετε ούτε ψίχουλο.

Υλικά
1 πακέτο noodles αυγού
1/4 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κούπα κατεψυγμένος αρακάς, αποψυγμένος
2 κονσέρβες τόνο, στραγγισμένο
2 κονσέρβες συμπυκνωμένη κρεμώδης μανιταρόσουπα
1/2 κονσέρβα μανιτάρια, κομμένα
1 κούπα πατατάκια, θρυμματισμένα

Εκτέλεση
1. Βράστε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, στραγγίξτε τα και αφήστε τα στην άκρη.
2. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220C. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε τα noodles, το κρεμμύδι, τη 1 κούπα τυρί, τον αρακά, τον τόνο, την μανιταρόσουπα και τα μανιτάρια. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο πυρέξ και καλύψτε το από πάνω με τα θρυμματισμένα πατατάκια και την υπόλοιπη 1 κούπα τυρί.
3. Ψήστε το σουφλέ για 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, ή μέχρι το τυρί να λιώσει. Αφήστε το λίγο να σταθεί και σερβίρετε.