Φτιάξτε (του) την πιο… κολασμένη τιραμισού χωρίς καν ψήσιμο!

Φτιάξτε (του) την πιο… κολασμένη τιραμισού χωρίς καν ψήσιμο!

Ε μέρα που ᾽ναι, ας το ρίξουμε λίγο έξω.

Ακόμα κι αν δεν είστε φαν του Αγίου Βαλεντίνου, όπως εμείς, αλλά δεν σας χαλάει και μια δικαιολογία για να απολαύσετε ένα λαχταριστό γλυκό χωρίς ενοχές, αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για σήμερα. Σπιτικό τιραμισού, που θα σας πάρει ελάχιστο χρόνο, δεν χρειάζεται καν ψήσιμο, και θα απολαύσετε μαζί με τον αγαπημένο σας το βράδυ ή απλά με τους καλύτερούς σας φίλους σε μια σπιτική βραδιά γεμάτη κέφι.

Υλικά
3κ.σ. σκόνη εσπρέσο
3/4 κούπας ζάχαρη
400γρ. τυρί κρέμα, χτυπημένο
1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
10 Kinder Delice
115γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα

Εκτέλεση
1. Βάλτε τον εσπρέσο και τη 1/2 κούπα ζάχαρη σε ένα πυρίμαχο μπολ. Ρίξτε μια κούπα βραστό νερό στο μπολ και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθούν. Αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
2. Στο μπολ του μίξερ αναμείξτε το τυρί κρέμα, τη βανίλια και το υπόλοιπο 1/4 κούπας ζάχαρη, χτυπώντας τα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, χτυπήστε με σύρμα την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει αφρός και να σχηματίζει κορυφές. Ρίξτε σιγά σιγά το μείγμα με το τυρί κρέμα μέσα στην κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε με μεγάλες κινήσεις.
3. Κόψτε τα Kinder Delice στη μέση και παίρνοντάς τα ένα-ένα, βουτήξτε τα στο μείγμα με τον εσπρέσο. Απλώστε τα στον πάτο ενός πιρέξ, ρίξτε από πάνω το μισό μείγμα κρέμας, πασπαλίστε με λίγη τριμμένη κουβερτούρα και επαναλάβετε τις ίδιες κινήσεις με τα Kinder Delice που έμειναν και τα υπόλοιπα υλικά. Καλύψτε το πιρέξ με διαφάνεια και αφήστε το στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 3 ώρες.