Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της 'Αννας Στρατηγού

Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της 'Αννας Στρατηγού

Η 22χρονη αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Editor του Queen.gr και η εμφανισιακή της αλλαγή ήταν εντυπωσιακή.

LP1 2194

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλληρου το στυλ και την εμφάνιση της δεύτερης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 22χρονης ‘Αννας Στρατηγού.

Η Διονυσία, θέλοντας να αναδείξει την classy και ταυτόχρονα «φρέσκια» αίσθηση του στυλ που διέκρινε στην Άννα, διάλεξε για αυτή ένα chic floral παντελόνι, ένα μαύρο lingerie top και ένα μαύρο αέρινο πουκάμισο από τα καταστήματα Parabita. To εντυπωσιακό παντελόνι κολάκευε την σιλουέτα της ενώ το πάνω μέρος του σώματός της κινήθηκε σε πιο ήσυχες σχεδιαστικές και χρωματικές γραμμές για να υπάρχει ισορροπία στο look. Ψάχνοντας παπούτσια άνετα και sexy, με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, κατέληξε σε ένα ζευγάρι flatforms με αρχαιοελληνικό design από τα Κeep Fred. Δύο μικρά δαχτυλίδια από τα So Cute και ένα μακρύ κολιέ από τα Bershka ήταν αρκετά για να δώσουν κάποια στοιχεία διακριτικής λάμψης στο look της Άννας, ενώ μία κόκκινη Bershka τσάντα σε σχήμα πουγκιού ολοκλήρωσε το look της. Αγαπημένο εξτρά item; Ένα retro 80s μεταλλικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα OJO Sunglasses.


H Bιβή,από την άλλη πλευρά σε συνεργασία με την makeup expert της Estée Lauder, προτίμησαν ένα πιο καλοκαιρινό sunkissed μακιγιάζ. Bronze και ιριδίζουσες απόχρωσεις κυριάρχησαν στο μακιγιάζ των ματιών, ενώ τα ψηλότερα σημεία των ζυγωματικών τονίστηκαν με highlighter. Στα χείλη δημιουργήσαμε ένα ελαφρύ ombre εφέ σε κοραλλί και ροζ αποχρώσεις. Το μακιγιάζ έγινε στο corner του brand στο κατάστημα των Galerie de Beaute. Τα μαλλιά της Άννας ήταν αρκετά ταλαιπωρημένα. Σε συνεργασία με τους hair experts από τα κομμωτήρια TEO επιλέξαμε να περάσουμε τη ρίζα, να κόψουμε ελαφρώς τις κατεστραμμένες άκρες, προκειμένου να φανεί ένα πιο υγιές αποτέλεσμα. Όσο αφορά το χτένισμα, ένα wavy faux καρέ έδινε ένα πιο επίσημο ύφος στο look της.

anna1

Η τυχερή φεύγοντας από το RIVER WEST η Άννα δήλωσε «πολύ τυχερή και χαρούμενη που βίωσε αυτή την απόλυτη εμπειρία shopping και που είχε την ευκαιρία να δει τον εαυτό της τόσο όμορφο και διαφορετικό στον καθρέφτη». Η χαρά ήταν όλη δική μας Άννα!