Mission Makeover by RIVER WEST: Η ανακοίνωση της τελικής νικήτριας και το λαμπερό event

Βιβή Αγγελάκη
Mission Makeover by RIVER WEST: Η ανακοίνωση της τελικής νικήτριας και το λαμπερό event

Όλα όσα ζήσαμε στο event που διοργάνωσε το Queen σε συνεργασία με το μεγάλο εμπορικό 

Αποστολή εξετελέσθη! Το πιο συναρπαστικό fashion και beauty makeover που διοργάνωσε το Queen σε συνεργασία με το RIVER WEST έφτασε στο τέλος του και δεν θα μπορούσαμε να μην γιορτάσουμε την αποκάλυψη της μεγάλης νικήτριας με ένα λαμπερό event στο γνωστό εμπορικό.

LP1 7624

Το ραντεβού δόθηκε για την Πέμπτη, στις 29 Ιουνίου, στις 6 ώρα το απόγευμα και όπως καταλαβαίνεις, ήταν όλοι εκεί: Τα 8 τυχερά κορίτσια που δέχτηκαν το challenge, άλλαξαν το look τους (μακιγιάζ, μαλλιά, στιλ) και κέρδισαν μοναδικά δώρα, οι υπεύθυνοι του RIVER WEST, η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, η Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη, ο DJ, αλλά και πλήθος κόσμου που έκανε εκείνη την ώρα τα ψώνια του στο εμπορικό.

LP1 7633
LP1 7815

Στο event που παρουσίασε η Δέσποινα Καμπούρη, οι τυχερές είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν για την «Mission Makeover» εμπειρία τους, να αποκαλύψουν τι τους άρεσε/ δυσκόλεψε περισσότερο στο project της «μεταμόρφωσης», αλλά και να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο backdrop που είχε στηθεί στο χώρο.

LP1 8059

Και η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε! Νικήτρια του Mission Makeover, αναδείχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας, η Σοφία Λειβαδάρου, η οποία είχε τη δυνατότητα να κερδίσει μοναδικές δωροεπιταγές από τα καταστήματα εντός του εμπορικού. Συγκεκριμένα, μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Fred αξίας πενήντα ευρώ (€50), μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Sandy’s αξίας εβδομήντα πέντε ευρώ (€75), μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Edward αξίας εκατόν πενήντα ευρώ (€150), μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Toi & Moi αξίας εκατόν πενήντα ευρώ (€150) και μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Kokkoris Optics αξίας διακοσίων ευρώ (€200).

Πάρε μία γεύση από όλα όσα έγιναν στο event στο παρακάτω βίντεο: