Mission Makeover by RIVER WEST: Ψήφισε την πιο εντυπωσιακή «μεταμόρφωση» και κέρδισε!

Ερμιόνη Σαρρή
Mission Makeover by RIVER WEST: Ψήφισε την πιο εντυπωσιακή «μεταμόρφωση» και κέρδισε!

Το απόλυτο challenge μόδας και ομορφιάς ολοκληρώθηκε και οκτώ τυχερές νικήτριες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Mission Makeover, που διοργάνωσε το Queen σε συνεργασία με το RIVER WEST, να αλλάξουν look και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Τώρα, όμως, έχεις κι εσύ την ευκαιρία να κερδίσεις όμορφα beauty και fashion δώρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις τη γνώμη σου και να διαλέξεις το καλύτερο make over.

Ποιο από τα οκτώ κορίτσια πιστεύεις ότι έκανε την πιο εντυπωσιακή «μεταμόρφωση»; Υπάρχει κάποιο look που έκλεψε τις εντυπώσεις σου; Δες το πριν και το μετά των makeover στο παρακάτω poll και από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου, ψήφισε μέχρι και 3 από τα συνολικά 8 make over του challenge μόδας και ομορφιάς που σε εντυπωσίασαν.

Τρεις τυχερές αναγνώστριες του Queen θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας τριάντα 30 ευρώ έκαστη από το κατάστημα Edward Jeans στο RIVER WEST.

Ακόμη κι αν δεν κατάφερες να λάβεις μέρος στο project «μεταμόρφωσης», τώρα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να επισκεφτείς το RIVER WEST για να βρεις τα πιο στυλάτα outfits της σεζόν!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Δες τις «μεταμορφώσεις» των οκτώ κοριτσιών και ψήφισε τα πιο πετυχημένα make over!

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ