Mission Makeover: Η στιγμή της «αποκάλυψης» της μεγάλης νικήτριας έφτασε!

Mission Makeover: Η στιγμή της «αποκάλυψης» της μεγάλης νικήτριας έφτασε!

Το περίμενες καιρό και επιτέλους, η στιγμή έφτασε. Είδες πολλές «μεταμορφώσεις» και σίγουρα οι περισσότερες σε εντυπωσίασαν. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα της «αποκάλυψης» της μεγάλης νικήτριας του Mission Makeover.

Αν θέλεις να μάθεις από κοντά ποιο από τα οκτώ κορίτσια κατάφερε να πετύχει την πιο λαμπερή «μεταμόρφωση», τότε αξίζει να πας στις 29 Ιουνίου στο RIVER WEST και να ακούσεις από κοντά τα αποτελέσματα του απόλυτου challenge μόδας και ομορφιάς που διοργάνωσε το Queen σε συνεργασία με το γνωστό εμπορικό.

Θα καταφέρει, άραγε, το look που διάλεξες και ψήφισες να κατακτήσει την πρώτη θέση; Ποια ήταν πραγματικά η πιο εντυπωσιακή αλλαγή; Την ερχόμενη Πέμπτη στις 18.00, πήγαινε κι εσύ στο λαμπερό event που θα πραγματοποιηθεί στο RIVER WEST και θα τα μάθεις όλα.

Οκτώ τυχερές. Οκτώ σούπερ makeover. Όλες τους κατάφεραν να μεταμορφωθούν και να λάμψουν, αλλάζοντας το στυλ και το μακιγιάζ τους, ωστόσο, μόνο μία πέτυχε στο απόλυτο Mission Makeover!

Ραντεβού, λοιπόν, στο RIVER WEST στις 29/6 για να δεις τη νικήτρια που εσύ ανέδειξες! Ένα stylish event που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!