Mission Make Over by RIVER WEST: Η «μεταμόρφωση» της Κυριακής Ραφτοπούλου

Mission Make Over by RIVER WEST: Η «μεταμόρφωση» της Κυριακής Ραφτοπούλου

Η γλυκιά Κική αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 32χρονης Κυριακής Ραφτοπούλου (για τους φίλους απλά «Κική»).

p1 copy


Η Διονυσία, σκέφτηκε να της δείξει την «chic with a twist» πλευρά της χωρίς όμως να τη δείξει μεγαλύτερη από την ηλικία της, για αυτό αποφάσισε να διαλέξει για αυτήν ένα διαχρονικά κομψό wrap dress από τα καταστήματα Parabita, σε μία πολύ φρέσκια απόχρωση, όπως είναι αυτή του orange-red. Ψάχνοντας παπούτσια για να το συνδυάσει, ήθελε να βρει για την Κική κάποια που να είναι άνετα και sexy, με ένα ιδιαίτερο στοιχείο. Γι'αυτό κατέληξε σε ένα ζευγάρι πλατφόρμες με μία «έξυπνη» λεπτομέρεια από σχοινί, από το κατάστημα SANDY.S. Ένα jean μπουφάν από τα Stradivarius έδωσε στο look της το street στοιχείο που χρειαζόταν για να ξεφύγει από τον καθωσπρεπισμό ενός κόκκινου φορέματος και να συμπνέει με το στυλ και την ηλικία της. Ένα σοφιστικέ ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα OJO Sunglasses, ένα πρακτικό πουγκί από τα Pink Woman και μικρά βραχιόλια και δαχτυλίδια από τα So Cute, έβαλαν τις τελικές πινελιές στο makeover της αξιαγάπητης Κικής!


H Bιβή, θέλοντας να τονίσει τα όμορφα μεγάλα μάτια της Κικής, πρότεινε ένα ντεγκραντέ μακιγιάζ ματιών σε μπλε αποχρώσεις ( αυτή είναι άλλωστε η πρόταση του οίκου Dior για το φετινό Καλοκαίρι). Χρησιμοποιήθηκαν από πολύ ανοιχτές έως πολύ σκούρες στο πάνω μέρος των ματιών, ενώ το look ολοκληρώθηκε με δύο στρώσεις μάσκαρα, μία σε μπλε και μία σε μαύρη απόχρωση που έκαναν το βλέμμα της Κικής ακόμη πιο σαγηνευτικό. Τα χείλη τονίστηκαν με μία γλυκιά, κοραλλί απόχρωση που συνδυαζόταν άψογα με αυτή του φορέματος. Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα του οίκου Dior, στο corner του brand που βρίσκεται στα Galerie de Beaute. Όσο αφορά τα μαλλιά, προτιμήσαμε μία αλλαγή στο κούρεμα- χωρίς να αφαιρέσουμε πολύ μήκος- δεδομένου οτι η Κυριακή είχε πρόσφατα κάνει αλλαγή στο χρώμα τους. Με τη βοήθεια των hair experts του κομμωτηρίου TEO, δημιουργήσαμε ένα layering στο μπροστινό μέρος, που πλαισίωνε και κολάκευε το πρόσωπό της καιστο κομμάτι του hairstyling ένα braided ponytail με μία πλεξούδα που ξεκινούσε στο πάνω μέρος του κεφαλιού της.

Η συναναστροφή με την τυχερή Κική μας άφησε ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη καθώς μας είπε γεμάτη χαρά «πώς δεν περίμενε να δει τόσο διαφορετική και θηλυκή την εικόνα της». Η χαρά ήταν όλη δική μας!

azAZs