Mission Make Over by RIVER WEST: Η «μεταμόρφωση» της Ελένης Λιβέρη

Mission Make Over by RIVER WEST: Η «μεταμόρφωση» της Ελένης Λιβέρη

Η 22χρονη Ελένη αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

LP1 6849

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 22χρονης Ελένης Λιβέρη.

Η Διονυσία, θέλοντας να αναδείξει την glam, αλλά ταυτόχρονα πιο θηλυκή πλευράς της φοιτήτριας της Σχολής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, διάλεξε για αυτή ένα chic ασπρόμαυρο φόρεμα και ένα νεανικό backpack (πάνω στο οποίο έδεσε ένα φουλάρι, όπως προστάζουν οι τελευταίες τάσεις της μόδας) από τα καταστήματα Celestino. Ψάχνοντας παπούτσια άνετα και sexy, με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, κατέληξε σε ένα ζευγάρι πλατφόρμες με χιαστί κορδέλες που δένουν στον αστράγαλο από τα Keep Fred. Ένα μικρό δαχτυλίδι και ένα βραχιόλι από τα Lifelikes ήταν αρκετό για να αναδείξει τα χέρια της Ελένης, ενώ στον λαιμό της έβαλε ένα statement κολιέ σε μαύρη απόχρωση από τα H&M. Αγαπημένο εξτρά item; Ένα σοφιστικέ ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα OJO Sunglasses.


H Bιβή, συνεχίζοντας την αποστολή για ένα πιο "glam" look, προτίμησε ένα smokey eye look σε γήινες αποχρώσεις με μεταλλικές λεπτομέρειες στις εσωτερικές γωνίες που φώτιζαν ακόμη πιο πολύ το βλέμμα της Ελένης. Και φυσικά, glam μακιγιάζ χωρίς κόκκινο κραγιόν δεν γίνεται. Έτσι, διαλέξαμε ένα κατακόκκινο κραγιόν αναδεικνύοντας την πιο sexy και θηλυκή πλευρά της. Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα του οίκου Dior, στο corner του brand που βρίσκεται στα Galerie de Beaute. Όσο αφορά, τα μαλλιά, η Ελένη ήταν θετική σε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Κουρασμένη από τις πολλές αποχρώσεις στα μαλλιά της, αποφάσισε να τολμήσει μία πολύ ανοιχτή ξανθιά απόχρωση σε όλο το μήκος τους. Για να δωθεί περισσότερη αντίθεση στο hairlook της, προτιμήσαμε με τη βοήθεια των hair experts του κομμωτηρίου TEO, μία πιο σκούρα απόχρωση για τις ρίζες. Τέλος "καθαρίσαμε" τις κατεστραμμένες άκρες, δημιουργώντας ένα μικρό layering στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της.

LP1 7246

Η τυχερή φεύγοντας από το RIVER WEST μας εκμυστηρεύτηκε πώς αυτή η makeover εμπειρία της έδωσε την ευκαιρία να δει διαφορετικά τον εαυτό της και να υιοθετήσει ένα λιγότερο casual και περισσότερο glam στυλ. Αυτός άλλωστε δεν είναι ο σκοπός όλου αυτού του project; Mission accomplished!