Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Δέσποινας Κόκκου

Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Δέσποινας Κόκκου

Η 18χρονη αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 18χρονης Δέσποινα Κόκκου.

LP1 2549

Η Διονυσία, σκέφτηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας της να μην ψάξει για αυτήν ένα «βαρύ» βραδινό σύνολο, αλλά να δημιουργήσει ένα sporty chic look, φρέσκο σαν την ίδια! Της διάλεξε, λοιπόν, ένα χακί στρατιωτικό παντελόνι σε στενή γραμμή, ένα χακί lingerie top με μαύρες λεπτομέρειες και μία ριγέ, ασπρόμαυρη μακριά πουκαμίσα από το κατάστημα Edward Jean. Ψάχνοντας παπούτσια για να συνδυάσει τα ρούχα, ήθελε να βρει για την Δέσποινα κάποια που να είναι άνετα και αθλητικά, με μια πρακτική γήινη απόχρωση. Γι'αυτό κατέληξε σε ένα ζευγάρι μπεζ δετές εσπαντρίγιες, από το κατάστημα Tsouderos. Ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα Kokkoris Optics, ένα πρακτικό backpack από τα Pull&Bear και chic κολιέ από τα Jools, έβαλαν τις τελικές πινελιές στο makeover της αξιαγάπητης Δέσποινας!

H Bιβή, εμπνεόμενη από το sporty chic look της Δέσποινας, προτίμησε μία ελαφριά κάλυψη της επιδερμίδας, τονίζοντας τα μάτια της με eyeliner και αφήνοντας τα χείλη της σε πιο nude αποχρώσεις. Στα ζυγωματικά χρησιμοποιήθηκε ρουζ για ένα πιο "ζεστό" αποτέλεσμα. Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα του οίκου Lancôme, στο corner του brand που βρίσκεται στα Galerie de Beaute. Όσο αφορά τα μαλλιά, προτιμήσαμε μία μικρή αλλαγή στο κούρεμα- χωρίς να αφαιρέσουμε πολύ μήκος- δεδομένου οτι η Δεσποινα είχε πρόσφατα κάνει αλλαγή στο χρώμα τους. Με τη βοήθεια των hair experts του κομμωτηρίου TEO, δημιουργήσαμε ένα layering στο μπροστινό μέρος, που πλαισίωνε και κολάκευε το πρόσωπό της. Και επειδή ένα sporty look απαιτεί braids (βλέπε τις boxer braids της Kim Kardashian) δημιουργήσαμε ένα half up- half down hairstyle με δύο πλεξούδες που ξεκινούσαν από το μπροστινό μέρος και έφταναν μέχρι τη μέση περίπου των μαλλιών της, δίνοντας την αίσθηση "ελευθερίας" στο υπόλοιπο hairlook.

Η συναναστροφή με την αξιαγάπητη Δέσποινα μας θύμισε πόσο ωραία είναι να είσαι και πάλι 18 χρονών... και να κάνεις τα ψώνια σου στο RIVER WEST! Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις Δέσποινα από εδώ και μετά!

LP1 3002