Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Σοφίας Λειβαδάρoυ

Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Σοφίας Λειβαδάρoυ

Η 22χρονη Σοφία αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 22χρονης Σοφίας Λειβαδάρου.

LP1 2753

Η Διονυσία, σκέφτηκε να της δείξει την «glam hippie» πλευρά της χωρίς όμως να τη δείξει μεγαλύτερη από την ηλικία της, για αυτό αποφάσισε να διαλέξει για αυτήν μια fashionable ολόσωμη φόρμα και ένα μακρύ κόκκινο κιμονό που φοριέται και σαν wrap dress, από τα καταστήματα Mango. Ψάχνοντας παπούτσια για να συνδυάσει τα κομμάτια, ήθελε να βρει για την Σοφία κάποια που να είναι άνετα και κομψά, με έναν ανεπιτήδευτο τρόπο. Γι'αυτό κατέληξε σε ένα ζευγάρι kitten heels, σε nude απόχρωση από το κατάστημα Κeep Fred. Ένα σοφιστικέ ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα OJO Sunglasses, ένα clutch στις αποχρώσεις των ρούχων της (κόκκινο-μπλε) από τα Lynne και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια από τα Jools, έβαλαν τις τελικές πινελιές στο makeover της so stylish Σοφίας!

H Bιβή, συνεχίζοντας στο ίδιο summer glam concept, προτίμησε ένα άκρως καλοκαιρινό μακιγιάζ, κάνοντας focus στα χείλη. Μία κόκκινη, super sexy απόχρωση από τα νέα υγρά ματ κραγιόν της Lancôme (σημείωσε τη 189 Red'y in 5), σε συνδυασμό με τις έντονες βλεφαρίδες της Σοφίας ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του look της. Κι αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που στα μάτια προτιμήσαμε τις πιο ουδέτρες, natural αποχρώσεις, ενώ στα ζυγωματικά δώσαμε ένα sunkissed τόνο, χρησιμοποιώντας bronzer. Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα του οίκου Lancôme, στο corner του brand που βρίσκεται στα Galerie de Beaute. Η Σοφία, δεν ήθελε να πειραματιστεί με το χρώμα στα μαλλιά της. Σε συνεργασία με τους hair experts από τα κομμωτήρια TEO επιλέξαμε να περάσουμε ένα ρεφλέ για να γίνει πιο λαμπερό το χρώμα τους, να κόψουμε ελαφρώς τις κατεστραμμένες άκρες, προκειμένου να φανεί ένα πιο υγιές αποτέλεσμα, ενώ στο μπροστινό μέρος των μαλλιών δημιουργήσαμε layers που "αγκάλιαζαν" το πρόσωπό της. Όσο αφορά το χτένισμα, ένα ανάλαφρο wavy hairlook ήταν αυτό που έδινε το glam αέρα στο look της.

Η συναναστροφή με την τυχερή Σοφία μας άφησε ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη καθώς μας είπε γεμάτη χαρά «πώς ενθουσιάστηκε με την τόσο διαφορετική, μοντέρνα και chic εικόνα της». Η χαρά ήταν όλη δική μας!

LP1 3303