Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Σοφίας Παυλίδου

Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Σοφίας Παυλίδου

Η 23χρονη Σοφία, μητέρα 2 μικρών παιδιών, αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

LP1 8809
LP1 9272

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 23χρονης Σοφίας Παυλίδου.

Η Διονυσία, σκέφτηκε να της τονίσει την «retro 90s» πλευρά της χωρίς όμως να τη δείξει μεγαλύτερη από την ηλικία της, αλλά δίνοντας έμφαση σε κάποια neohippie στοιχεία του look της. Για αυτό αποφάσισε να διαλέξει για αυτήν ένα girly floral κοντό φόρεμα το οποίο και έβαλε πάνω από ένα logo T-shirt σε λευκή απόχρωση, και τα δύο από το κατάστημα Badila. Από πάνω η τυχερή μας έβαλε ένα μακρύ denim γιλέκο από τα καταστήματα Edward Jeans. Ψάχνοντας παπούτσια για να συνδυάσει τα κομμάτια, ήθελε να βρει για την Σοφία κάποια που να είναι άνετα και κομψά, με έναν casual urban τρόπο. Γι'αυτό κατέληξε σε ένα ζευγάρι Converse All Star, με κεντήματα σε μπεζ απόχρωση από το κατάστημα Sneaker10. Ένα σοφιστικέ ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα OJO Sunglasses, ένα πουγκί σε πετρόλ απόχρωση από την Benetton, ένα διακριτικό κολιέ από τα Jools και ένα πιο μακρύ Loisir κολιέ, σε boho σχέδιο, από το κατάστημα Οxette φορέθηκαν και τα δύο μαζί στον λαιμό της για ένα πιο φρέσκο και άκρως νεανικό αποτέλεσμα. Τέλος ένα Loisir δερμάτινο ρολόι, πάλι από το κατάστημα Oxette στόλισε τον καρπό της, ολοκληρώνοντας το cool street ύφος που θέλαμε να δώσουμε στο στυλ της Σοφίας.
H Bιβή, θέλοντας να συμπληρώσει το νεανικό look της Σοφίας, επίλεξε ένα πολύ fresh μακιγιάζ. Γι αυτό το λόγο, προτίμησε μία ελαφριά κάλυψη για την επιδερμίδα, ενώ τόνισε τα χείλη της με μία berry απόχρωση. Τα μάτια της κινήθηκαν σε ουδέτρες αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση μόνο στις μεγάλες βλεφαρίδες της. Τελευταία πινελιά αστο μακιγιάζ της μπήκε με το ρουζ που δημιουργούσε ένα φυσικό αναψοκικκίνισμα στα μάγουλά της. Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα Estée Lauder από το corner του brand που βρίσκεται στα Galerie de Beaute. Όσο αφορά, τα μαλλιά, η Σοφία είχε πρόσφατα βάψει τα μαλλιά της, οπότε δεν ήθελε να πειραματιστεί με την απόχρωσή τους. Παρόλα αυτά, ήταν ανοιχτή σε μία αλλαγή στο μήκος τους. Αποφάσισε, λοιπόν, να τα κόψει σε ένα πιο κοντό καρέ, με μία μικρή ασυμμετρία στο μπροστινό μέρος. Με τη βοήθεια των hair experts του κομμωτηρίου TEO, δημιουργήσαμε ένα layering στο μπροστινό μέρος, που πλαισίωνε και κολάκευε το πρόσωπό της και στο κομμάτι του hairstyling προτιμήσαμε ένα ίσιο καρέ, που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το κούρεμά της.

Η συναναστροφή με την «νέα και όμορφη μαμά» Σοφία μας άφησε ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη καθώς μας είπε γεμάτη χαρά «πώς ενθουσιάστηκε με την τόσο διαφορετική, girly και ταυτόχρονα κομψή εικόνα της». Η χαρά ήταν όλη δική μας!