Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Ιωάννας Κανέ

Mission Makeover by RIVER WEST: H «μεταμόρφωση» της Ιωάννας Κανέ

Η 20χρονη Ιωάννα αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

LP1 8480
LP1 9100

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 20χρονης Ιωάννας Κανέ.

Η Διονυσία, σκέφτηκε να της δείξει την «athleisure chic» πλευρά της χωρίς όμως να τη δείξει πολύ «πρόχειρα» ντυμένη, για αυτό αποφάσισε να διαλέξει για αυτήν εμπριμέ σετ από κολάν και crop top από τα καταστήματα NJoo, το οποίο μπορεί να φορεθεί άνετα και εκτός γυμναστηρίου και να δείχνει απίστευτα νεανικό και κομψό. Aπό πάνω φόρεσε μια αμάνικη, φαρδιά adidas μπλούζα σε loose γραμμή από το adidas Store, ενώ στην μέση της έδεσε ένα ασπρόμαυρο bomber jacket από το κατάστημα Attrattivo. Ψάχνοντας παπούτσια για να συνδυάσει τα κομμάτια, ήθελε να βρει για την Ιωάννα κάποια που να είναι άνετα και να έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα, και κατέληξε σε ένα ζευγάρι Νike, σε λαδί απόχρωση από το κατάστημα Sneaker10. Ένα trendy ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα Κοkkoris Optics, ένα backpack από τα Bodytalk και ένα διακριτικό κολιέ από τα Jools, έβαλαν τις τελικές πινελιές στο makeover της so stylish Iωάννας!
H Bιβή, συνεχίζοντας στο ίδιο, athleisure chic look, επέλεξε ένα πολύ απαλό, natural μακιγιάζ. Μαζί με την makeup expert προτίμησαν ένα makeup με μεσαία κάλυψη για την επιδερμίδα του προσώπου της, ενω τόνισαν την εξωτερική γωνία των ματιών της Ιωάννας με ένα μολύβι σε σκούρα καστανή απόχρωση. Με αυτόν τον τρόπο τα όμορφα μάτια της αναδείχθηκαν, πετυχαίνοντας ένα πιο ζεστό look (σε σχέση με το μαύρο μολύβι). Στα χείλη χρησιμοποιήθηκαν δύο αποχρώσεις μία nude και ροζ από τα νέα κραγιόν της Estee Lauder, Pure Color Love, που δημιουργούσαν ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα Estée Lauder, που βρίσκονται στο corner του brand μέσα στα Galerie de Beaute. Όσο αφορά, τα μαλλιά, η Ιωάννα ήταν από την πρώτη στιγμή "ανοιχτή" σε μία μεγάλη αλλαγή! Αποφάσισε να απαλλαγεί τόσο από το ombre και τις πολλές ξανθές αποχρώσεις στα μαλλιά της, όσο και από τις ταλαιπωρημένες- κατεστραμμένες άκρες, χωρίς όμως, να χάσει πολύ μήκος. Σε συνεργασία με τους hair experts από τα κομμωτήρια TEO η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε και η Ιωάννα είπε το μεγάλο "ναι" σε μία σκούρα καστανή, λαμπερή απόχρωση στα μαλλιά της! Όσο αφορά το χτένισμα, ένα sleek ψηλό ponytail ήταν από που ταίριαζε άψογα στην περίσταση!

Η 20χρονη Ιωάννα, η οποία είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε «ενθουσιασμένη» με την νέα sporty εικόνα της και μας υποσχέθηκε πως είναι ένας τρόπος ντυσίματος που θα υιοθετήσει από εδώ και μετά στην καθημερινότητά της. Και πολύ καλά θα κάνεις Ιωάννα, γιατί σου ταιριάζει πολύ!