Ώρα για… shopping!!!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Ώρα για… shopping!!!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Σήμερα σας έχω ένα διαφορετικό θέμα το οποίο όμως είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει πολύ! Θα πάμε για ψώνια παρέα!

Το ξέρετε πως μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας προσωπικές στιγμές γιατί πλέον είμαστε μια παρέα!

Άφησα για λίγο τις υποχρεώσεις μου (εκπομπή, pilates studio) και πήγα στο κατάστημα Sandy.S στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρείτε τεράστια ποικιλία από τη συλλογή της Adam's Shoes! Η Adam's Shoes είναι μια εταιρεία που είμαι σίγουρη την ξέρετε γιατί είναι πολλά χρόνια στο χώρο του παπουτσιού και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας! Συχνά φοράω και στην εκπομπή στο Όλα Καλά γιατί είναι πολύ στιλάτα και άνετα! Ακόμα και τα ψηλά πέδιλα είναι πολύ άνετα και απίστευτα κομψά!

Αποφάσισα λοιπόν μιας κ ήμουν στη Θεσσαλονίκη και είχα λίγο χρόνο να επισκεφτώ το κατάστημα Sandy.S στο εμπορικό κέντρο Μediterrenean Cosmos να δω όλη την καινούρια συλλογή της Αdam's Shoes από κοντά!

IMG 2509

Ψηλοτάκουνα πέδιλα (για το γάμο της κολλητής μου), πλατφόρμες (γιατί ταιριάζουν με τα αέρινα φορεματάκια μου), πεδιλάκια με τετράγωνα καρέ τακούνια που γύρισαν πολύ δυναμικά (και γιατί το πρωί σίγουρα θα τριγυρίσω στην αγορά), και πόσα πολλά άλλα!!

Και όχι μόνο για μένα, θα φέρω και τον καλό μου, γιατί βρήκα στην Adam's Shoes τα πιο υπέροχα ανδρικά casual σχέδια. Ναι, στο Sandy.S όλα αυτά.

Έχω να σας πω ότι το κατάστημα είναι πολύ ωραίο , άνετο και φωτεινό! Επίσης έπαθα σοκ με την ευγένεια και εξυπηρέτηση του προσωπικού! Η γλυκύτατη Ελισάβετ με βοήθησε σε ό,τι χρειάστηκα και ήταν χαμογελαστή και πρόθυμη να μου φέρει να δοκιμάσω όλα όσα ήθελα ! Κάποια στιγμή λέω μάλλον θα την έχω εκνευρίσει με τόσα που ζητάω (χιχι) αλλά ήταν άψογη επαγγελματίας και αισθάνθηκα πολύ όμορφα!

IMG 2493

Σημαντικότατο να αναφέρω πόσο οικονομικές είναι οι τιμές! Ποιότητα και οικονομία και τρομερή εξυπηρέτηση! Ο καλύτερος συνδυασμός! Μπορείτε να βρείτε και ανδρικά παπούτσια σε φοβερά σχέδια για τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς ή τον καλό σας φυσικά!

Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξα για να πάρετε μια γεύση από τα φανταστικά σχέδια! Ευτυχώς είχα και το φίλο και στυλίστα Βασίλη και με τράβηξε πόσες φωτογραφίες χωρίς να γκρινιάξει !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way !

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram maria_louiza_real και στο facebook Maria louiza Vourou