5 βήματα για κάνεις τον Δεκέμβριο σου καλύτερο

Μαρία Λουϊζα Βούρου
5 βήματα για κάνεις τον Δεκέμβριο σου καλύτερο

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου...

Καλό μήνα σε όλες, ήρθε ο Δεκέμβριος ένας αρκετά αγαπημένος μήνας μιας και η μαγεία των Χριστουγέννων , της χριστουγεννιάτικης μουσικής , των στολισμένων σπιτιών , δέντρων και δρόμων σε κάνουν να ξεχάσεις έστω και για λίγο όσα σε προβληματίζουν .

Δεκέμβριος: ο τελευταίος μήνας της χρόνιας ξεκίνησε ξεκίνησε ! Τι λέτε να τον ξεκινήσουμε δυναμικά ;

  • Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό σε ό,τι κάνεις ! Από τη δουλειά το σπίτι την οικογένεια τις σχέσεις ! Ξέρω νιώθεις κουρασμένη αλλά πάρε βαθιά ανάσα και πες ναι μπορώ και θα τα καταφέρω !

  • Ξεκινά τη λίστα με τα πράγματα που δεν πήγαν πολύ καλά αυτή τη χρόνια και δες πως μπορείς να κάνεις κάτι να τα διορθώσεις. Αν δε μπορείς δε μας πειράζει καθόλου! Απλά προσπάθησε να τα ξεχάσεις και να μη σε καταδυναστεύουν .

  • Φρόντισε να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις ανοιχτές. Είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Μην αφήσεις ανοιχτά μέτωπα για τη νέα χρόνια

  • Αφιέρωσε χρόνο σε σένα και στους αγαπημένους σου αυτό το μήνα. Να τους πεις ποσό τους αγαπάς, να πας βόλτα να απολαύσεις τα Χριστούγεννα . Μπορεί να δυσκολεύεσαι να έχεις προβλήματα πολλά αλλά πίστεψε με θα πάρεις πολλή δύναμη αν αφεθείς για λίγο !

  • Πρόσεξε τη διατροφή σου τις πρώτες εβδομάδες γιατί όπως ξέρουμε τις γιορτές ξεφεύγουμε ! Στο www.thehealthyplan.gr θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι !

Αυτά είναι μερικές δικές μου συμβουλές για όλες εσάς καθώς προσπαθώ και εγώ να τα ακολουθήσω και να κάνω όσο πιο δημιουργικό γίνεται τον τελευταίο μήνα του 2021. Μια χρόνια που ήταν αρκετά δύσκολη για όλους μας …

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

Με βρίσκεις στο Instagram: maria_louiza_real και Facebook : maria Louiza vourou