Beyonce Knowles: ανεπίδεκτη μαθήσεως

Beyonce  Knowles: ανεπίδεκτη μαθήσεως

Μια, δυο, ελπίζουμε την τρίτη φορά η Beyonce Knowles να βάλει μυαλό.

Η Beyonce Knowles, μάλλον δε θέλει να μάθει από τα λάθη της. Το 2009 στα Oscar φόρεσε μια δημιουργία της εταιρίας που ίδρυσε με τη μητέρα της «House of Deréon». Εμφάνιση για την οποία δεν απέσπασε και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Και την Δευτέρα το βράδυ, όμως, στα εγκαίνια της έκθεσης προς τιμήν του Alexander McQueen «Savage Beauty» στο Met, επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία ίδιου περίπου ύφους. Και πάλι, λοιπόν, φόρεσε ένα μαύρο με χρυσό, εφαρμοστό φόρεμα, αυτή τη φορά του οίκου Pucci, με «γοργονέ» ουρά. Μάλιστα αυτή τη φορά δεν μπορούσε καν να ανέβει τα σκαλιά, καθώς το φόρεμα παραήταν στενό στα πόδια της ,με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να τη γιουχάρουν και ο άντρας της να την βοηθά για να μην πέσει και γίνει ρεντίκολο.

Βρε συ Beyonce, βάλε χρυσό φόρεμα (είσαι σκουρόχρωμη σου πηγαίνει), βάλε total black (all time classic και chic), βάλε φόρεμα που θυμίζει την Άριελ για να αναδείξεις τους γλουτούς σου, αλλά όχι όλα μαζί πια. Ή αν πάλι θέλεις να τα βάλεις όλα μαζί, κάνε λίγο δίαιτα για να μπορείς να περπατήσεις μέσα σε high fashion δημιουργίες, ή, τέλος, κάνε ένα rendez-vous με τον Peter Dundas (creative director του οίκου Pucci) για να το ράψει το φόρεμα πάνω σου.