Μeghan Markle: Oι 19 καλύτερες εμφανίσεις της μέσα στο 2019

Μeghan Markle: Oι 19 καλύτερες εμφανίσεις της μέσα στο 2019

Αν αυτός ήταν ο τελευταίος χρόνος που την «παρακολουθούσαμε» ως μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, ας τη θυμόμαστε όπως της αξίζει... με στυλ!

H Meghan Markle ήρθε στις ζωές των Βρεταννών (αρχικά) και του υπόλοιπου κόσμου (τελικά) σαν δροσερό αεράκι μέσα στο «στριφνό» πλαίσιο της μοναρχίας. Ήταν Αμερικανίδα, ηθοποιός, μιγάς και φανατική πολέμιος του Donald Trump σε μία συντηρητική Αυλή που το πιο συναρπαστικό πράγμα που συνέβαινε ήταν οι εγκυμοσύνες της Kate Middleton. Και μαζί με αυτόν τον ανανεωτικό αέρα στην εικόνα της Βασιλείας έφερε και τις ενδυματολογικές της προτάσεις (προσπάθησε τουλάχιστον) που διέφεραν από τα συμβατικά deux pieces. Αν το 2019 ήταν η τελευταία χρονιά που μας «απασχόλησε» από τη «θέση» της Δούκισσας του Sussex, διόλου δεν μας στεναχωρεί.

Είμαστε σίγουρες πως μακριά από τα στεγανά και τα όρια που θέτει το Παλάτι η Meghan θα ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα και θα αναδείξει το προσωπικό της στυλ, μακριά από ρόλους και τίτλους. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε στην παρακάτω gallery τις 19 καλύτερες εμφανίσεις της από το 2019 και ας κοιτάξουμε με προσμονή στο 2020 και στα looks που θα μας χαρίσει.
Δες επίσης: H Meghan Markle μόλις έσπασε έναν ακόμα κανόνα...