Γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας δίνει μια διαφορετική εναλλακτική για τις indoor εμφανίσεις μας

Γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας δίνει μια διαφορετική εναλλακτική για τις indoor εμφανίσεις μας

Η ίδια μπορεί να νοσεί από Κορονοϊό αλλά δεν χάνει το στυλ και τη δημιουργικότητά της, ακόμα και μέσα στο σπίτι.

H Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες μέσω Instagram πως τόσο αυτή, όσο και ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης, νοσούν με COVID-19, βρίσκονται σε αυστηρή απομόνωση μέσα στο διαμέρισμά τους, αλλά είναι καλά στην υγεία τους στέλνοντας ένα γλυκό μήνυμα αγάπης (ότι ακόμα και ο Κορονοϊός τους βρίσκει μαζί). Η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας όμως δεν χάνει, εκτός από το κέφι, ούτε και το στυλ της εντός σπιτιού. Και αυτό μας το επιβεβαίωσε περίτρανα το σημερινό της post στο δημοφιλές app κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χριστίνα ανέβασε μία δική της φωτογραφία, στην οποία όπως βλέπεις παρακάτω κάθεται με φόντο την τραπεζαρία της και φοράει ένα maxi, wrap kimono με abstract prints σε άσπρους, μαύρους και κυπαρισσί τόνους. Αυτή η bohemian επιλογή, ακόμα και για μέσα στο σπίτι, είναι μία πολύ κομψή αντιπρόταση στο style combo «φούτερ-leggings» που από ότι φαίνεται δεν έχει «κατακλύσει» μόνο την καθημερινότητά μας αλλά και το newsfeed μας.

Μπορείς να φορέσεις και εσύ το δικό σου maxi κιμονό πάνω από ένα μονόχρωμο, βαμβακερό άνετο φόρεμα ή πάνω από loose jean και basic T-shirt και να αλλάξεις για λίγο την στυλιστική σου ρουτίνα με τρόπο ευφάνταστο και φινετσάτο. Κάν' το όπως η Χριστίνα!
Δες επίσης: Yπάρχει ένα χρώμα ρούχων που πρέπει να φοράμε όσο μένουμε σπίτι και σου εξηγούμε το γιατί

https://www.instagram.com/p/B-CG-9XHwZJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading