Instagram Live: H Yvonne Bosnjak, τα κιλά που έχει πάρει στην καραντίνα και η νέα της καθημερινότητα

Instagram Live: H Yvonne Bosnjak, τα κιλά που έχει πάρει στην καραντίνα και η νέα της καθημερινότητα

Η Creative Director του brand «Υvonne Bosnjak» μίλησε χθες ζωντανά στο Queen.gr και στη Διονυσία Καλαποθαράκου σε ένα απολαυστικό Instagram Live.

Πάντα χαμογελαστή, αισιόδοξη και λαμπερή, η Yvonne Bosnjak συνδέθηκε χθες το βράδυ ζωντανά στο Instagram του Queen.gr και μίλησε με την Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, για τη νέα της καθημερινότητα όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στο σπίτι τις μέρες της Καραντίνας.

Σε ένα απολαυστικό live, το οποίο μπορείς να (ξανα)δείς αν το έχασες στο παρακάτω video, περιέγραψε την beauty ρουτίνα της, αποκάλυψε τι συνταγές της αρέσει να φτιάχνει με την πεντάχρονη κόρη της, Ελένη, μας είπε τι θα γίνει με την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων που ετοιμάζει και μας έκανε να τη νοιώσουμε «πολύ φίλη μας» όταν είπε πως έχει πάρει ήδη τρία κιλά αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού. Μίλησε για όλα τα πράγματα που της φτιάχνουν τη διάθεση, για την εθελοντική αιμοδοσία στην οποία η ίδια συμμετέχει και μας προσκαλεί όλες να το κάνουμε, για το αν της τραγουδάει μέσα στο σπίτι ο σύζυγός της Αντώνης Ρέμος αλλά και για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει στην μετά Κορονοϊού εποχή.

Η Yvonne ήταν η θετική νότα που χρειαζόμασταν όλοι να ακούσουμε στο τέλος της χθεσινής ημέρας και γι’ αυτό πατάμε πάλι το play παρακάτω και παίρνουμε ξανά μερικά από τα θετικά της vibes! Καλή απόλαυση!
Δες επίσης: Το παντελόνι που φόρεσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αδυνατίζει και κολακεύει κάθε σωματότυπο