H Meghan Markle και το «Μάτι του Διαβόλου»...

H Meghan Markle και το «Μάτι του Διαβόλου»...

Το μενταγιόν που επέλεξε να φορέσει για να κρατάει την αρνητική ενέργεια μακριά, κάπου το έχουμε ξαναδεί.

Το «Εvil Eye Pendant» ή στα ελληνικά «Το μενταγιόν ‘το Μάτι του Διαβόλου’», δεν είναι κάποιο παγανιστικό σύμβολο ή ένα ειδωλολατρικό αξεσουάρ, αλλά ένα από τα πιο διαδεδομένα στυλ κρεμαστών, αυτό που έχει το πολύ γνώριμο «ματάκι» στο εσωτερικό του και σύμφωνα με την ιστορία της δημιουργίας του προστατεύει όποια το φοράει από την κακή ενέργεια και τα αρνητικά σχόλια. Και από ότι φαίνεται στο παρακάτω Instagram post αυτήν την «προστασία» έψαχνε και η Meghan Markle όταν εμφανίστηκε χθες σε video call με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Smart Works», στο οποίο είναι πρόεδρος, φορώντας ένα αντίστοιχο μενταγιόν.

Με ένα παρόμοιο «ματάκι« είχε εμφανιστεί και στην περιοδεία της με τον Πρίγκιπα Harry στη Νότια Αφρική πριν από έξι μήνες. Το χθεσινό κόσμημά της ανήκει στο brand κοσμημάτων «Εdge of Embers», κοστίζει 175 Ευρώ, ονομάζεται «Visionary» και έχει μπλε τοπάζι στο εσωτερικό του.

H Meghan φόρεσε το δικό της μενταγιόν με ένα απλό, μπορντό πουλόβερ, αλλά ένα παρόμοιο κομμάτι αν θες και εσύ να αποφύγεις με στυλιστικό τρόπο το «κακό -διαβολικό θα λέγαμε- μάτι», μπορεί να φορεθεί και ως μέρος ενός layering look. Mε πιο μακριά μενταγιόν, με λεπτές αλυσίδες αλλά και με chain necklaces. Μία επιλογή που εκτός από τύχη φέρνει σίγουρα και στυλ!
Δες επίσης: Αυτό είναι το πιο πρωτότυπο μαγιό για το 2020

https://www.instagram.com/p/B_kMDUUHF3V