Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο εναλλακτικό outfit σε εκδρομή στο βουνό

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο εναλλακτικό outfit σε εκδρομή στο βουνό

Η όμορφη παρουσιάστρια και δημιουργός περιεχομένου επισκέφθηκε το Πήλιο φορώντας ένα σύνολο που δεν περιμέναμε, αλλά μας εντυπωσίασε πολύ και μας έδωσε ιδέες…

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τα ταξίδια. Αυτό το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε ως σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη και μέχρι και σήμερα μας το αποδεικνύει περίτρανα καθημερινά. Η όμορφη δημιουργός περιεχομένου έχει ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι σε πλήθος παραθαλάσσιων προορισμών τόσο με τον σύζυγό της όσο και με τις φίλες της.

Από τις Σπέτσες και την Μήλο, μέχρι τη Λήμνο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει αφήσει ελληνικό νησί που να μην επισκέφθηκε αυτό το καλοκαίρι και να μη μας μετέφερε μέσα από τη δική της ματιά και τον λογαριασμό της στο Instagram τις ομορφιές του τόπου μας, αλλά και τις δικές της.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, η Χριστίνα αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη νησιωτική ζωή και να βρεθεί στο βουνό. Ειδικότερα, επισκέφθηκε τη Μακρυνίτσα Πηλίου κάνοντας μια εναλλακτική πρόταση διακοπών και μια ακόμα πιο εναλλακτική πρόταση outfit για την εκδρομή στο βουνό.

Όπως θα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery, η Χριστίνα δεν επέλεξε ούτε παντελόνι, ούτε κάποιο αθλητικό outfit για να μπορεί να έχει ελευθερία κινήσεων στην εξερεύνησή της στο βουνό. Ναι μεν φόρεσε τα λευκά sneakers της για να είναι άνετη στο περπάτημα, επέλεξε όμως να τα συνδυάσει με ένα mini, μαύρο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια τριών τετάρτων και ζώνη στη μέση.

Ως λάτρης των φορεμάτων και των αέρινων γραμμών, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια πολύ κομψή στυλιστική πρόταση για τη βόλτα στο βουνό αποδεικνύοντας ότι δε χρειάζεται να περιορίζεσαι μόνο σε φόρμα και αθλητικά για να έρθεις κοντά στη φύση. Και επειδή η Χριστίνα ξέρει ότι ακόμα και εν μέσω Αυγούστου η ψύχρα στο Πήλιο μπορεί να υπάρξει, προτίμησε το φόρεμά της να έχει τριών τετάρτων μανίκι, ώστε να την κρατά τόσο ζεστή και τόσο δροσερή όσο πραγματικά χρειάζεται!

Διάβασε ακόμα: 10 στυλιστικοί κανόνες που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια η Meghan Markle