Τα πουλόβερ αυτής της X-mas ταινίας του 1995 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ

Τα πουλόβερ αυτής της X-mas ταινίας του 1995 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ

Και ξέρουμε πού μπορούμε να βρούμε τα αντίστοιχα σήμερα.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μπαίνουμε σε mood Χριστουγέννων. Σίγουρα φέτος είναι πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες εορταστικές περιόδους, αφού η πανδημία έχει αλλάξει πολύ την καθημερινότητά μας. Οι έξοδοι δεν μπορείς να πεις ότι βρίσκονται πρώτες στη λίστα μας. Κατά πάσα πιθανότητα, μας κοιτάνε καρτερικά κάπου εκεί χαμηλά από το κάτω σκαλί. Ευτυχώς, όμως, μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα αλλαγών, μία συνήθεια έχει παραμείνει αναλλοίωτη και κανείς δεν μπορεί να την αφαιρέσει από το πρόγραμμά μας, ακόμα και με τον COVID να μετράει το δεύτερο κύμα του: οι ταινίες.

Τα Χριστούγεννα, η ταινία στο σπίτι είναι παράδοση και ειδικά κάποιες από αυτές αποτελούν διαχρονική αξία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το While You Were Sleeping, κάπως έτσι επετειακά, μια φορά τον χρόνο. Η παραγωγή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1995 με τη Sandra Bullock ίσως στα καλύτερά της και αποτελεί μέχρι σήμερα μία από τις πιο γλυκές, νοσταλγικές στιγμές του κινηματογράφου. Ξέρεις, όμως, τι θυμηθήκαμε καθώς τη βάλαμε ξανά χτες το βράδυ να παίζει δίπλα στα φωτάκια του δέντρου; Τα φανταστικά πουλόβερ της πρωταγωνίστριας.




Η Lucy έχει ένα πολύ cozy, casual στυλ. Φοράει άνετα jeans και φόρμες, ενώ για top προτιμάει τα ζεστά sweater. Με το κρύο που υπάρχει την περίοδο των Χριστουγέννων στο Illinois, βέβαια, όχι ότι μας κάνει και εντύπωση. Εκτός από το στυλ, πρέπει οπωσδήποτε να εστιάσεις στο να είσαι ζεστή με τις κατάλληλες επιλογές σε υφάσματα. Και, βασικά, δεν είναι μόνο στην Αμερική που το έχεις ανάγκη, αλλά και εδώ στην καθημερινότητα και ειδικά τα βράδια που η θερμοκρασία πια είναι τόσο χαμηλή.

Ψάξαμε, λοιπόν, να βρούμε πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε παρόμοιο sweater style και θα δεις τα ευρήματά μας στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Δέκα ζευγάρια μαύρα μποτάκια που θα φοράς αυτόν τον χειμώνα, αλλά και τον επόμενο