Αυτές οι εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη είναι η απόδειξη πως το old fashion glam δεν πεθαίνει ποτέ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτές οι εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη είναι η απόδειξη πως το old fashion glam δεν πεθαίνει ποτέ

Χριστούγεννα χωρίς παγιέτες και κρόσσια γίνονται; Δεν γίνονται!

Αν μερικές από εμάς, σε μία κρίση πεσιμισμού και απαισιοδοξίας, θεωρούμε ότι «η λάμψη των φετινών Χριστουγέννων» θάμπωσε επειδή δεν κάνουμε το λαμπερό ρεβεγιόν που έχουμε συνδέσει με όλες τις παρελθοντικές γιορτές… η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα δεν ανήκει σε αυτό το group. Η «Ελένη μας» μπορεί να λείπει από το τηλεοπτικό πρόγραμμα των ημερών και από την καθημερινή παρουσία της στο σπίτι και στις οθόνες μας, αλλά δεν λείπει από τη λίστα με τις γυναίκες που κάνουν ultra glam εμφανίσεις ακόμα και για να περάσουν τα Χριστούγεννα στο σαλόνι τους (και να ανεβάσουν τα αντίστοιχα posts στο Instagram).

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά πέντε Xmas looks της με μία γερή δόση old Hollywood glamour που θα «ζεστάνει» λίγο την εικόνα που έχουμε εθιμοτυπικά για αυτές τις ημέρες. Παγιέτες, κρόσσια, μεταλλιζέ υφάσματα, δερμάτινα παντελόνια και θηλυκά, βελούδινα wrap dresses, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές της «Βασίλισσας της TV». H Ελένη ποζάρει με αυτά τα γιορτινά looks δίπλα στο στολισμένο δέντρο της στα Μελίσσια και μας κάνει να θέλουμε να βγάλουμε τις φόρμες, να ισιώσουμε τα μαλλιά μας και να φορέσουμε την Παρασκευή εκείνο το top με παγιέτες που θεωρούσαμε ότι μας είναι άχρηστο το 2020.

Η Eλένη Μενεγάκη μας έκανε να οραματιστούμε τα φετινά Χριστούγεννα λιγότερο casual, με λίγη extra λάμψη που στο τέλος της ημέρας… δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Με ή χωρίς lockdown.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μπλούζες που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων