Αυτό είναι το αγαπημένο jean trend της Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια

Αυτό είναι το αγαπημένο jean trend της Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια

Υιοθέτησε την τάση για να αποκτήσεις ψηλόλιγνα πόδια στο λεπτό.

Η Victoria Beckham θεωρείται σήμερα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της γενιάς της. Η πρώην τραγουδίστρια έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από το χώρο της μόδας.

Η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του brand "Victoria Beckham" έχει αλλάξει αρκετά το στυλ και τις ενδυματολογικές της επιλογές στο πέρασμα του χρόνου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η 46χρονη star είναι σήμερα η πιο κομψή και chic πλευρά του εαυτού της.

Η Βρετανίδα star φημίζεται για τα προσεγμένα looks της στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά της. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της κάποιες συγκεκριμένες «εμμονές» του παρελθόντος όπως τα υπερβολικά skinny jeans. Η Victoria θέλει τα ρούχα της να προσφέρουν άνεση, υψηλή αισθητική και να αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα.

Με μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει στα social media αλλά και στιγμών που απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι, διαπιστώνει κανείς την αδυναμία που τρέφει στο denim. Ωστόσο όταν είδαμε ξανά όλα τα outfits, εντοπίσαμε το αγαπημένο της jean trend τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τα wide leg jeans, δηλαδή τα παντελόνια καμπάνα. Άνετα, θηλυκά και άκρως στυλάτα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνθέσουν εντυπωσιακά σύνολα.

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια φόρμας για sporty looks όλο το εικοσιτετράωρο

https://www.instagram.com/p/CKO33AYJ3c0
https://www.instagram.com/p/CLFElGzJ_KL

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Victoria Beckham με το συγκεκριμένο jean trend.