Η Σίσσυ Χρηστίδου και άλλες Ελληνίδες celebrities που απογείωσαν αυτή την τάση

Η Σίσσυ Χρηστίδου και άλλες Ελληνίδες celebrities που απογείωσαν αυτή την τάση

Το trend που θα βλέπουμε παντού φέτος.

Είναι γεγονός πως όλες μας παρατηρούμε τι επιλέγουν να φορέσουν οι αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities ώστε να αντλήσουμε ιδέες για τα επόμενά μας looks. Οι παρουσιάστριες και οι γυναίκες που βρίσκονται καθημερινά σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, φροντίζουν ακόμη περισσότερο την ενδυματολογική τους εικόνα και αυτό είναι απολύτως λογικό. Την ίδια ώρα η καθεμία διαθέτει το δικό της «επιτελείο» που επιμελείται κάθε λεπτομέρεια πίσω από τις λαμπερές τους εμφανίσεις.

Οι εγχώριες stars γνωρίζουν καλά το παιχνίδι της μόδας με αποτέλεσμα κάθε τους outfit να δείχνει κομψό και περιποιημένο. Ακόμη και στις μικρές, καθημερινές τους στιγμές, οι Ελληνίδες celebs επιλέγουν ρούχα και σύνολα που συμβαδίζουν με τα κυρίαρχα trends της κάθε σεζόν.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το denim θα αποτελεί πάντα μια από τις αγαπημένες υφάνσεις των γυναικών. Στυλάτο και απόλυτα διαχρονικό, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Το τελευταίο διάστημα διακρίνουμε πως πολλές εγχώριες stars έχουν υιοθετήσει επιτυχώς ένα συγκεκριμένο fashion trend, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες στα social media.

Αυτό δεν είναι άλλο από το τζιν φόρεμα. Θηλυκό, chic και μοντέρνο, ταιριάζει εξίσου καλά σε όλες μας στην mini ή maxi εκδοχή του. Δοκίμασε να το φορέσεις με ψηλές μπότες, με cowboy boots ή sneakers για μοναδικές, ανοιξιάτικες εμφανίσεις που θα σε κάνουν να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Δες επίσης: Έξι τάσεις που θα υιοθετήσουμε όλες το επόμενο φθινόπωρο

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις Ελληνίδες stars που υιοθέτησαν επιτυχώς το συγκεκριμένο fashion trend.

Πηγή κεντρικής: @sissychristidou