Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το εικονικό jungle dress της Jennifer Lopez

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε το εικονικό jungle dress της Jennifer Lopez

21 χρόνια μετά την εμφάνιση που συγκλόνισε τον πλανήτη, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια αναβιώνει το look.

Ήταν 3 Φεβρουαρίου 2000. Τα 42α Grammy Awards ετοιμάζονταν για μία εμφάνιση που κανείς δε θα μπορούσε να ξεχάσει. Ένα look που θα έμενε στην ιστορία του θεσμού -και όχι μόνο- ως ένα από τα πιο εικονικά σύνολα που εμφανίστηκαν ποτέ σε κάποιον θεσμό.

Το πράσινο φόρεμα του οίκου Versace της Jennifer Lopez αποτελείται από μία πολύ χαρακτηριστική βαθιά neckline, η οποία ουσιαστικά φτάνει να αφήνει ακάλυπτη μέχρι και την περιοχή της κοιλιάς. Το «jungle dress», όπως ονομάστηκε λόγω του print που στολίζει το ύφασμά του, έχει, μάλιστα, αντίγραφό του στο μουσείο των Grammy’s και αποτελεί ένα πρότυπο δείγμα του Ιταλικού οίκου.

Τώρα, 21 χρόνια μετά την εμφάνιση της καταπληκτικής JLo που άφησε τον πλανήτη άφωνο, η δική μας Κατερίνας Στικούδη έρχεται να φορέσει το εικονικό φόρεμα, που αποτέλεσε την αφορμή της δημιουργίας του Google Images (σ.σ. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι το όλοι έψαχναν τότε το φόρεμα και η Google διαμόρφωσε την πλατφόρμα της με τρόπο που ένας χρήστης να μπορεί να αναζητήσει εικόνες).

Η Στικούδη, λοιπόν, και το team της επέλεξαν το φόρεμα για το τραγούδι «Grande» που αποτελεί συνεργασία της με τους KINGS για την επιστροφή τους στα δισκογραφικά δρόμενα περίπου έναν χρόνο μετά την επιτυχία τους «Bye Bye» με τον ΕΠΙΘΕ.

Μπορείς να δεις το τραγούδι και την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο παρακάτω βίντεο και περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.




Δες επίσης: Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton φόρεσε το πιο πρακτικό jacket της άνοιξης