Post-Breakup Style: Εμφανίσεις που η JLo πρέπει να ξανακάνει μετά τον χωρισμό της

Post-Breakup Style: Εμφανίσεις που η JLo πρέπει να ξανακάνει μετά τον χωρισμό της

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πια χωρίσει και εμείς ανακαλούμε εικονικά looks που θέλουμε να ξαναδούμε.

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μέχρι τότε υπήρχαν κάποιες ελπίδες για τη διάσωση της σχέσης τους, αφού η προηγούμενη κοινή τους δήλωση τους ήθελε να προσπαθούν να βρουν εναλλακτικές ώστε να μην οδηγηθούν στην οριστική ρήξη, ωστόσο αυτές μάλλον αποδείχτηκαν άκαρπες. Ο κόσμος μπορεί να τους κατέτασσε στα αγαπημένα του ζευγάρια, όμως, η πραγματικότητα και η ζωή τα οραματίστηκαν διαφορετικά.

Η JLo, όμως, έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στα φώτα της δημοσιότητας μετά από κάποιον χωρισμό της. Και, όταν αυτό έχει συμβεί, δεν την παρατηρούμε μόνο για την ψυχολογική της κατάσταση αλλά και για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Πρόκειται, άλλωστε, για μία γυναίκα που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα στυλ λόγω της ενασχόλησής της με τα δρώμενα του θεάματος και που έχει ένα ολόκληρο team πίσω της για να τη βοηθάει στο τελικό της δημιούργημα.

Μερικές εμφανίσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα είναι τόσο εικονικές, επιβλητικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση που εύκολα θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος του post-breakup style της. Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά εικονικά looks της σταρ που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και που θα θέλαμε να ξανακάνει αυτήν την περίοδο μετά τον χωρισμό της.

Δες επίσης: Όλα τα στυλιστικά tips που αξίζει να αντιγράψουμε από την Miranda Kerr