Η Φαίη Σκορδά κατέρριψε τον μύθο ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με το μπλε

Νατάσσα Σχοινά
Η Φαίη Σκορδά κατέρριψε τον μύθο ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με το μπλε

Η διάσημη παρουσιάστρια τόλμησε και πέτυχε εξαιρετικά τον σκοπό της. 

Το σαββατοκύριακο πέρασε με τον υδράργυρο να ξεπερνάει τους 30 βαθμούς σε αισθητή θερμοκρασία. Αναμενόμενα, για να βγούμε και να απολαύσουμε τη βόλτα μας έξω, στραφήκαμε σε επιλογές που έδωσαν έμφαση στο να αναπνεύσει το δέρμα μας. Να μπορούμε να είμαστε στοιχειωδώς άνετα, ακόμα και μέσα σε τόση δυσφορία που επικρατεί λόγω εποχής.

Η Φαίη Σκορδά βρήκε τον τρόπο να το καταφέρει συνδυάζοντας δύο πολύ όμορφα αλλά αρκετά παρεξηγημένα χρώματα. Σίγουρα έχεις ακούσει ότι το μαύρο με το μπλε προκαλούν έναν φόβο στο μεταξύ τους matching. Πολλές γυναίκες το αποφεύγουν και στηρίζονται σε πιο safe επιλογές που βλέπουν στους καταλόγους, όμως, η πραγματικότητα είναι ότι πολλές φορές αποδίδει πολύ περισσότερο από αυτό που περίμενες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνδύασε ένα μαύρο top με μία μπλε φούστα μέχρι το γόνατο με διακριτό το σκίσιμο μπροστά στο πόδι, μαζί με μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο καπέλο με λευκή λεπτομέρεια.

Σαφέστατα και πρόκειται για ένα εξαιρετικό look που δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητο και που εύκολα μπορεί να αντιγραφεί με ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα μας. Κομψότητα, στυλ και μία από τις πιο δροσερές εμφανίσεις που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στο Instagram.

Δες επίσης: Ξέχνα ό,τι ήξερες! Το μαγιό θα φορεθεί φέτος με τον πιο αναπάντεχο τρόπο