Σίσσυ Χρηστίδου: Το λευκό φόρεμα που σου πάει ακόμα κι αν δεν έχεις μαυρίσει

Νατάσσα Σχοινά
Σίσσυ Χρηστίδου: Το λευκό φόρεμα που σου πάει ακόμα κι αν δεν έχεις μαυρίσει

Αέρινο, θηλυκό, γοητευτικό... Ό,τι ακριβώς έψαχνες για το καλοκαίρι.

Με τον καιρό να κάνει τα δικά του αυτές τις μέρες, δεν έχεις καταφέρει να πας στη θάλασσα. Και να έχεις αψηφήσει τη βροχή, δεν μπορείς να πεις ότι η κατάσταση στην παραλία ήταν τέτοια που σου επέτρεψε να μαυρίσεις.

Φυσικά και διανύοντας την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου θες σιγά-σιγά να αποκτήσεις εκείνο το σοκολατί χρώμα που κάνει αντίθεση με όλες τις «ανοιχτές» αποχρώσεις στα ρούχα. Να φοράς το λευκό σου το σορτσάκι και τα πόδια σου να μοιάζουν σαν να ήρθαν από εξωτικό νησί.

Σίσσυ Χρηστίδου: 5 φορές που απέδειξε ότι το ολόσωμο είναι πιο σέξι από το μπικίνι

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια χρώματα που δεν κολακεύουν τις πιο λευκές επιδερμίδες. Τα nude, για παράδειγμα, καμιά φορά «χάνονται» και το αποτέλεσμα στερείται της ζωντάνιας που θα ήθελες να έχει.

Το λευκό φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, όμως, που πολλές φορές αποτελεί έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις σου, φόρεσε στην εκπομπή της ένα λευκό φόρεμα που σου πάει ακόμα κι αν δεν έχεις μαυρίσει καθόλου! Αν αναρωτιέσαι πώς το κατάφερε, η απάντηση είναι απλή.



Πώς να ξεχάσεις και αυτό το total black outfi;

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραδίδει μαθήματα στυλ με τα maxi φορέματά της

Με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου, επέλεξε ένα φόρεμα με διακριτικό print. Πρόκειται για ένα σχέδιο με αέρινη γραμμή που τονίζει τη μέση και το V του ντεκολτέ.

Τα μανίκια είναι ¾ και oversized και ταιριάζει άψογα με κάθε χρώμα παπούτσια, ακριβώς λόγω της ανάμειξης χρωμάτων με το print. Η Σίσσυ το συνδύασε με καφέ πέδιλα και ήταν κομψή, θηλυκή και (βροχερά) καλοκαιρινή!

Δες το λευκό, printed φόρεμα στη συνέχεια.