Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το τέλειο, mini, λευκό φόρεμα για το βραδινό ποτό

Νατάσσα Σχοινά
Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το τέλειο, mini, λευκό φόρεμα για το βραδινό ποτό

Αν το λευκό δεν είναι το χρώμα του καλοκαιριού, τότε ποιο είναι;

Η επιστροφή από τις διακοπές είναι δύσκολο πράγμα. Εκεί που είχες χαλαρώσει και προσπαθούσες να αφήσεις το τεταμένο κλίμα της Αθήνας πίσω σου, τώρα πρέπει να βγεις από τους ρυθμούς του τριημέρου και να εγκλιματιστείς με τα του γραφείου.

Καθώς, όμως, κάνεις τα διαλείμματά σου και κάνεις browsing στο feed, εμφανίζεται η Δούκισσα Νομικού με ένα off-the-shoulder λευκό φόρεμα και η προσοχή σου στρέφεται πάνω της.

Θυμήσου και πώς πηγαίνει η Δούκισσα στην παραλία με αυτό το βίντεο:



Η Δούκισσα στη Μύκονο με λευκό φόρεμα

Πώς να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, όταν η παρουσιάστρια ποζάρει με φόντο το υπέροχο τοπίο της Μυκόνου αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αναλογίες της;

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί ιδανική περίπτωση για τη Δούκισσα για αρκετούς λόγους. Αρχικά, το λευκό μπορεί να κολακεύσει και να αναδείξει τη σιγά-σιγά μαυρισμένη της επιδερμίδα.

H Δούκισσα Νομικού είναι το απόλυτο #SummerInspo σε θέματα στυλ

Ιδανικό για γυμνασμένους ώμους

Έπειτα, το κόψιμο του ρούχου μπορεί να αναδείξει τους πιο γυμνασμένους της ώμους και, μην ξεχνάς, ότι το off-the-shoulder είναι ένα από τα σχέδια που παραμένει μόνιμα στη μόδα με τους περισσότερους οίκους μόδας να το επαναφέρουν ξανά και ξανά.

#BikerShorts: Η Δούκισσα βρήκε τον τρόπο να αποθεώνει τα καλλίγραμμα πόδια της

Δες και τον χορό της Δούκισσας στο καμαρίνι της για να σου φτιάξει η διάθεση:



Η Δούκισσα εδώ το συνδύασε με εσπαντρίγιες με δεσίματα γύρω από τους αστραγάλους από Envie Shoes και δημιούργησε την τέλεια καλοκαιρινή εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CQdV5OTHxhv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επειδή, όμως, τα λευκά φορέματα, είτε σε mini είτε σε maxi, γίνονται must όσο περνάει ο καιρός, δες μερικές υπέροχες επιλογές της αγοράς στην παρακάτω gallery.