Copy the look: Η Άννα Μαρία Βέλλη βρήκε το ωραιότερο look για την παραλία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Copy the look: Η Άννα Μαρία Βέλλη βρήκε το ωραιότερο look για την παραλία

Η Youtuber-ηθοποιός μας δείχνει πώς να είμαστε κομψές από το πρωί ως το βράδυ στις διακοπές.

Η Άννα Μαρία Βέλλη βρισκόταν φέτος στο επίκεντρο του Τύπου λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 4. Η νεαρή Youtuber-ηθοποιός απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κίμωλο και δείχνει καλύτερα από ποτέ.

Η 31χρονη πρώην Survivor, μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά η Youtuber πόζαρε με ένα printed ολόσωμο μαγιό και τζιν σορτσάκι, παραδίδοντας μαθήματα beachwear ντυσίματος.

https://www.instagram.com/p/CRMKEZxMY1z

«Στην πρώτη και στη δεύτερη φωτογραφία σας δείχνω πως θα χορεύουμε ζεϊμπέκικο καθιστοί. Ώπα καρκαλέτσι» έγραψε η Άννα Μαρία στο Instagram με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.

Άννα Μαρία Βέλλη: O τραυματισμός λίγο πριν τον ημιτελικό του Survivor

Το look που αξίζει να αντιγράψεις και να φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Τα ολόσωμα μαγιό είναι μια υπέροχη ενδυματολογική επιλογή για τις διακοπές στο νησί αφού λειτουργούν και ως κορμάκι όταν φορεθούν με σορτς ή φούστα. Σέξι και κομψά μπορούν να συνθέσουν πολλά, διαφορετικά looks που θα φοράς από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο αγαπημένο σου μπαράκι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα τζιν σορτσάκι και ένα ολόσωμο μαγιό με εντυπωσιακό print. Εγώ βρήκα και συγκέντρωσα μερικά από τα ωραιότερα της αγοράς ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

sorts1

PINK WOMAN

sorts2

ALE

sorts3

TOI-MOI

sorts4

BENETTON

sorts5

ATTRATTIVO

Το story της Άννας Μαρίας Βέλλη για την προσωπική ζωή του Νίκου Μπάρτζη (photo)



Πηγή κεντρικής: @amiyiami

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 5 ολόσωμα μαγιό με prints για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.